NEBUNIA lui Salam: Și-a scos dansatoarele, aproape goale, în stradă / VIDEO

HOT
17.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Florin Salam este artistul care, în lumea iubitorilor de manele, asigură un show, la fiecare recital oferit, cum nu s-a mai văzut. Iar ultima lui ispravă care a avut loc în apropierea Capitalei, la Roșiori de Vede, manelistul a reușit să facă un spectacol de zile mari, în mijlocul străzii…

Ca să ”încălzească” atmosfera, Florin Salam a început să cânte, la una din nunțile la care a fost invitat, în mijlocul străzii, spre deliciul invitaților.

Citește și: Gigi Becali îi desfiinţează pe stelişti după umilinţa cu City: ‘Mai bine mă las de fotbal’

Invitați care, așa cum se aștepta și artistul, păreau deciși să îl îngroape în bani pentru dedicațiile făcute, Salam reușind să strângă o sumă fabuloasă, de ordinul miilor de euro, în doar câteva minute.
Și, probabil, mulțumit de ceea ce a strâns de la nuntași, Florin a decis să ridice ștacheta show-ului din mijlocul străzii, așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, și-a chemat dansatoarele. Dar, nu orice fel de dansatoare, ci unele celebre, Nicoleta Cristina Pucean și Denisa Despa, însoțite de o a treia, o altă blondină.

Citește și: Un celebru avocat dă verdictul: Elena Udrea şi Alina Bica vor primi ani grei de puşcărie

Iar acestea, stimulate și ele cu câteva sute de euro, puși strategic, la sutien, au dansat de au reușit să ridice praful de pe stradă. În acest timp, nuntașii, care până atunci erau ”furașți” de acordurile și trilurile lui Salam, au rămas aproape muți când le-au văzut pe dansatoarele care, aproape goale, dansau de mama focului în preajma lor, punându-și în evidență busturile mărite prin cabinetele esteticienilor și formele pentru care sunt atât de cunoscute.

Citește și: FOTO – Carmen Iohannis, schimbare de look: cum arată acum Prima Doamnă


sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top