Motivul pentru care femeile ÎNȘALĂ: Cum arată partenerul care e înșelat

HOT
19.12.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Femeile sunt mai predispuse să îi înșele pe bărbații care nu pun umărul la treabă când vine vorba despre sarcinile gospodărești, potrivit unui studiu efectuat în Franța. Cercetarea, la care au participat 10.000 de femei abonate ale Gleedon – un site de top dedicat persoanelor căsătorite și care au călcat strâmb în căsnicie – sugerează că cel mai bun mod în care poate fi cucerită o femeie este prin a spăla vasele și da cu aspiratorul, informează The Telegraph.

Circa 73% dintre membrele site-ului care au fost chestionate pe tema infidelității pretind că au recurs la acest pas din cauza faptului că partenerii lor de viață nu participau la activitățile din gospodărie, precum curățarea toaletei sau golirea mașinii de spălat.

Citește și: Oreste: ‘Începe destabilizarea Poloniei? România poate fi URMĂTOAREA ȚINTĂ?’

Gleeden, care și-a început activitatea în Franța iar acum este prezent în mai multe țări, a lansat un sondaj de amploare în încercarea de a afla motivul principal pentru care femeile sunt tentate să calce strâmb. Răspunsul care a apărut cel mai des a fost: ”Nu s-a ocupat îndeajuns de mult de treburile casnice zilnice”, potrivit site-ului francez LeBonbon.

Circa 86% dintre respondente au declarat că au fost profund afectate de tendința bărbaților lor de a evita sarcinile gospodărești, iar 84% au spus că au avut parte de certuri din această cauză. Copleșite de situație, au dorit să uite de mănușile de cauciuc în brațele altcuiva, sugerează sondajul.

Citește și: Declarații ULUITOARE ale lui Putin la adresa lui Sarkozy: ‘Te STRIVESC’

Acesta ar putea fi un motiv de îngrijorare pentru mulți bărbați francezi care devin recalcitranți când vine vorba de treburile din gospodărie. Conform unui sondaj efectuat anul trecut de agenția franceză de statistică INSEE, pe umerii femeilor din Franța încă revin două treimi dintre responsabilitățile casnice, chiar dacă în ultima vreme s-a observat o îmbunătățire.

În Marea Britanie, bărbații se ocupă de 31% dintre treburile din gospodărie, potrivit unor cifre recente. Ei petrec circa șase ore gătind, făcând curățenie, spălând vase și călcând, în comparație cu femeile care alocă 14 ore acestor activități. S-a observat, însă, că bărbații britanici de culoare sunt mai harnici, realizând circa 40% dintre responsabilitățile casnice.

Citește și: Congresul SUA, scrisoare pentru Klaus Iohannis: Referendum cât mai rapid/ DOCUMENT

Acest lucru nu înseamnă, însă, că situația este ireparabilă. Conform unui sondaj Ifop, realizat în 2014, 55% dintre bărbații din Franța și 32% dintre femeile din această țară sunt necredincioși partenerului de viață, iar infidelitatea este în creștere, însă francezii sunt campioni la iertat, mai arată sursa citată.

Citește și: SURSE – Funcția pregătită de PSD pentru Victor Ponta

Articole similare:

Top