Mircea Badea spune ce s-a întâmplat cu Cristian Tudor Popescu: A fost DEMIS!

Analisti / Jurnalisti Politici
29.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Cristian Tudor Popescu și-a dat demisia de la Gândul, un ziar pe care l-a înființat după ce a plecat de la Adevărul. Demisia lui CTP a luat prin surprindere pe toată lumea, iar Mircea Badea, unul dintre cei mai mari contestatari ai acestuia, e de părere că el a fost demis.

”TRENINGURISTUL RAMANE DOAR UN BATRANEL DE MINGI! Gata! Cristian Tudor Popescu a plecat de la abomninabilul “Gandul”. Eu cred ca a fost dat afara. Impreuna cu una dintre cele mai mari japite din “presa” tarisoarei, Florin Negrutiu. Astfel, cei mai ostentativi pupincuristi ai abuzurilor “statului de drept” isi iau viteza. Sunt insa convins ca vor gasi repede un alt loc (de preferinta insolvent, ca sa nu plateasca un leu la stat) de unde sa baloseasca fetid cururile basiste ale numitilor lui Basescu. Sau poate, cine stie, aoleu, refuz sa-mi imaginez o alta varianta, una de proximitate!

P.S. Sau poate ca acum, CTP fiind mai putin ocupat cu lustruitul basanaurilor numitilor lui Basescu, va petrece mai mult timp amusinand si chibitand pe marginea terenurilor de tenis, ca un veritabil batranel de mingi.”, scrie Badea pe blogul său.

Articole similare:

Top