Michelle Obama a ajuns la mâna unei românce: Cine e și ce i-a dat

Analisti / Jurnalisti Politici
18.01.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Michelle Obama a avut o apariţie spectaculoasă la ultimul discurs al lui Barack Obama în calitate de Preşedinte al Statelor Unite, desfăşurat pe 11 Ianuarie la Chicago. Prima Doamnă a purtat pe degetul mâinii drepte un inel creat de designerul de origine română Narcisa Pheres.

Citește și: VIDEO: Klaus Iohannis a bătut cu pumnul în masă, în ședința de Guvern: NU amnistie și grațiere

Românca i-a mulţumit pe Facebook Primei Doamne pentru alegerea făcută şi s-a declarat onorată că Michelle Obama a ales să-i poarte bijuteriile.
Bijuteria face parte din colectia Aristeia, creata de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry si fost inspirata din gradinile Zen si templele din Kyoto. Inelul purtat de Prima Doamna a Statelor Unite este realizat manual, din aur alb si contine aşa numitele „Ice Diamonds”, de culoare gri şi verde.

Citește și: Cristian Tudor Popescu râde de Elena Udrea: Comparaţie ULUITOARE a jurnalistului

Narcisa Pheres este născută în Romania. A studiat la Institutul de Moda Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American şi s-a mutat în Tokyo , ulterior, in Hong Kong. A dezvoltat la nivel internaţional brandul exclusivist PHERES, răsfăţând gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism, cu bijuterii unicat, diamante rare şi vestimentaţii şi accesorii masculine Bespoke.

Citește și: Judecătorii din România, cerere de ULTIMĂ oră către premierul Grindeanu

Reprezentanți ai famiilor regale, celebrități din lumea filmului și a sportului, jucători importanți din sfera afacerilor se numără printre cei care poartă bijuteriile Narcisei Pheres.

Citește și: Un fost MINISTRU: Cui a plătit Guvernul Cioloş TVA de 500 milioane de euro, la final de mandat
sursa: observator.tv.
14843227122fe207b5

1484322673727f488c

Articole similare:

Top