Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

Business
19.09.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Multi romani isi amintesc sapunul cu o cheie gravata, unul din rarele produse cosmetice care se gaseau in communism si care generase si un soi de banc: “Vreti sa cuceriti femeia? Folositi sapunul Cheia!”.

Sapunul Cheia a fost inventat la Galati la fabrica industriasului Lippa Braunstein denumita Apollo. Brandul era sinonim cu luxul si nu toti si-l permiteau. Dupa cativa ani formula a fost imbunatatita si produsele Cheia ajungeau in casele oamenilor din Anglia, Olanda, Ungaria, Rusia si Irlanda. In perioada interbelica fabrica de sapunuri Apollo era una dintre cele mai prospere din oras.

Citește și: Se schimbă Codul Rutier. Polițiștii avertizează: Pietonii vor fi în pericol

Fabrica a fost nationalizata de comunisti, iar dupa revolutie… privatizata, inchisa si demolata in doar cativa ani. Astazi in locul vechii fabrici se poate vedea doar un teren viran.
La sute de kilometri departare, langa Baia Mare, in Tautii de Sus, un om de afaceri a reinviat aceasta marca romaneasca. Alin Laslo a inregistrat marca in 2012, ca un cadou pentru fiica lui la implinirea a 14 ani. Sapunul Cheia este un realizat manual, la rece, numai din ingrediente naturale. Si astazi insa, la peste 25 de ani distanta, productia Cheia respecta stilul rudimentar, vechi de peste un secol, dar si principiul: sapun fara steril.

Citește și: Senatorul, fost ofițer SRI, vine cu DEZVĂLUIRILE promise despre procurorul lui Victor Ponta
sursa: www.national.ro

Articole similare:

Top