Metoda genială prin care s-a reuşit împiedicarea construirii unei moschei

Interesant!
12.08.2015
Autor: Alexandru Toma

Oficialii guvernului din Spania au vandut catre comunitatea musulmana o suprafata de pamant in Sevilla pe care ar fi trebuit sa se construiasca o moschee.

Locuitorii orasului insa nu au fost de acord cu ridicarea unui asemenea lacas de cult astfel ca au apelat la o solutie total neortodoxa.

Cunoscand obieciurile si regulile islamice care interzic ridicarea unei moschei pe pamant cotaminat, spurcat de porc (cerdo haram), pamant care astfel nu mai este sacru si nu mai indeplineste conditiile pentru a putea fi construit acolo un lacas de cult islamic, locuitorii au ingropat un cadavru de porc pe acel pamant si au facut in asa fel incat sa afle si presa si evenimentul sa fie mediatizat.

Carti pentru fiecare cu livrare din stoc Comunitatea musulmana a abandonat proiectul de a mai construi pe acel loc o moschee dupa acest eveniment.

Nu a fost nevoie nici de proteste din partea localnicilor, nici de replici insultatoare pentru a se opri acest proiect. De-a lungul istoriei tumultoase in care civilizatia spaniola s-a lovit de cea islamica, culminand cu alungarea definitiva a musulmanilor din Spania medievala, spaniolii au invatat multe din secretele si punctele vulnerabile ale civilizatiei islamice.

Locuitorii din Sevilla au declarat ca nu sunt gata sa accepte repetarea unei istorii in care Spania a fost dominata pentru o buna perioada de timp de catre musulmani.

Sursa: glasul.info

Articole similare:

Top