Mesajul Principesei Moștenitoare Margareta la 7 zile de la înhumarea Reginei Ana

Interesant!
20.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Funeraliile Reginei Ana au pus împreună, sub semnul Coroanei, România și Republica Moldova, Biserica Ortodoxă și cea Catolică, sufletele și năzuințele românilor din întreaga lume, afirmă Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei Române, într-un mesaj de mulțumire.

Citește și: BOMBĂ la PRO TV: Vedete concediate după ce două emisiuni au fost scoase din grilă

„Acum, la șapte zile de la însoțirea mamei mele, Regina Ana, pe ultimul drum, doresc să vă adresez din inimă, fiecăruia care ne-ați stat alături, calde mulțumiri. Tuturor celor care ați trimis mesaje de condoleanțe, celor care ați aprins o lumânare și ați adus o floare, tuturor celor care ați vărsat o lacrimă și celor care v-ați îndreptat cu gândul către familia noastră, vă trimit recunoștință. Ne-ați însoțit, pe surorile mele și pe mine, în această călătorie a durerii. Și ne-ați ajutat să fim mai puternice. Funeraliile Reginei Ana au pus împreună, sub semnul Coroanei, România și Republica Moldova, Biserica Ortodoxă și cea Catolică, sufletele și năzuințele românilor din întreaga lume”, se menționează în mesajul citat.

Citește și: TRAGEDIE Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți a făcut accident: Nu se știe care e starea sa

Principesa Margareta subliniază că Regina Ana a fost „un exemplu de devotament față de Rege și Națiune”.

„Cu toții am fost, în aceste zile, în comuniune, mândri, îndurerați și înălțați spiritual. Cu ani în urmă, tatăl meu spunea că cea mai frumoasă coroană regală este încrederea și dragostea românilor. Regina Ana a fost un exemplu de devotament față de Rege și Națiune. Iubirea, respectul și admirația cu care românii au condus-o pe ultimul drum ne dau sporită speranță pentru viitor”, se mai arată în mesaj.

Citește și: Soția unui mare stelist din Generația de Aur nu are bani pentru divorț și partaj

Regina Ana a fost înmormântată, sâmbăta trecută, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, ridicată în vecinătatea mănăstirii de la Curtea de Argeș.

Reginei Ana a murit pe 1 august într-un spital din Elveția, la vârsta de 92 de ani.

Citește și: Un mare artist român a murit: Melodia care l-a făcut celebru și pe care o știu toți / VIDEO

Articole similare:

Top