Marian Godină lovește din nou! Conflict pe plajă, la mare: ‘V-ați pişat în apă’

Analisti / Jurnalisti Politici
21.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Marian Godina a povestit pe pagina de Facebook o intamplare petrecuta la mare, iar postarea s-a viralizat.Politistul Marian Godina a fost martorul unui episod deloc placut pe plaja. Acesta a povestit cum a fost impresionat de o fetita cu dizabilitati, insotita de bunica ei, la mare, insa a fost dezamagit de reactia unui cuplu tanar, in special a domnisoarei, care s-a declarat deranjata de tipetele micutei.

Citește și: Pentru o viață sănătoasă: Cu ce poți înlocui ZAHĂRUL și SAREA, inamicii nr.1 în alimentație

Asa ca, in stilul caracteristic, Marian Godina i-a oferit tinerei o lectie de bun simt. Postarea a primit peste 13.000 de like-uri, Godina fiind laudat pentru gestul sau.
”Era spre apus. Apa mării îmi ajunsese până la genunchi şi înaintam încet, încercând să-mi fac curaj să intru cu totul, când mi-a fost atrasă atenția de un zgomot. Un fel de muget al unei vaci aflate în suferință, amestecat cu nişte sughițuri şi alte sunete de neînțeles, ca nişte răcnete. Am privit spre locul de unde s-a auzit şi am înțeles repede ce era. Era un râs al unui copil. Un copil vizibil bolnav. În locul mâinilor avea un fel de terminații foarte scurte, prevăzute cu degete, dar cu toate astea total inutile şi neascultătoare.

Citește și: Înfrângere dureroasă pentru Simona Halep

CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Articole similare:

Top