Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Arta si Cultura
07.12.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Madonna este cunoscută la nivel internaţional atât prin show-urile incendiare pe care le susţine, dar mai ales prin costumaţiile pe care le adoptă. De data acesta, artista chiar şi-a lăsat toţi fanii cu gura căscată.

Vedeta internaţională Madonna nu se potoleşte şi continuă într-un ritm alert să susţină concerte, dar mai ales să îşi uimească fanii. De data acesta, artista a apărut pe scenă îmbrăcată în clovn din cap până în picioare.

Citește și: Nou ATAC DUR la Antena 3: Dacian Cioloş în faţa avalanşei de minciuni

Madonna purta o perucă roz, foarte scurtă, cu un accesoriu tot roz în cap. Pe post de rochie avea o pelerină de aceeaşi culoare, foarte scurtă, cu pietricele sclipitoare şi volane de tulle. Asta nu este tot! Pe dedesubt vedeta nu purta pantaloni, ci doar o pereche de boxeri de culoarea negru. Din când în când, în timp ce dansa, vedeta îşi ridica rochia-pelerină încât i se putea observa foarte uşor lenjeria.
Ciorăpeii alb cu negru pe care îi purta îi întregeau ţinuta. Erau prinşi de lenjerie ca un port jartier, o imagine care se voia sexi, chiar dacă picioarele artistei nu păreau destul de subţiri în acest dres, mai degrabă păreau destul de plinuţe.

Citește și: CEARTA dintre Adrian Ursu, jurnalist Antena 3, și Dacian Cioloș: Ce și-au strigat cei doi / VIDEO

Întreg concertul susţinut de Madonna este pentru o cauză nobilă, aceea de a ajuta copiii din Malawi.
Madonna Louise Veronica Ciccone s-a născut în anul 1958, dintr-o mamă canadiancă şi un tată italian, în Michigan, Statele Unite ale Americii. Deşi a avut o copilărie dificilă, în care a rămas orfană la vârsta de doar 6 ani, Madonna a luat viaţa-n piept şi s-a mutat la New York cu doar 35 de dolari în buzunar.

Citește și: Prima UMILINȚĂ pentru Dacian Cioloș la Antena 3: Ce i-a făcut Mihai Gâdea/ VIDEO

Pentru a reuşi să se întreţină, viitoarea artistă a făcut numeroase compromisuri, precum pozatul nud, activitate ce îşi va pune amprenta şi asupra viitoarei sale cariere. Piesa „Like a Virgin”, lansată în anul 1984, o propulsează pe Madonna în industria muzicală, iar restul a devenit istorie.

Citește și: A doua UMILINȚĂ suferită de Dacian Cioloș la Antena 3: La ce l-a supus Mihai Gâdea / VIDEOArticole similare:

Top