Lider PNL: Iohannis ne poate duce la guvernare, dar de acolo direct la groapă

Interesant!
21.11.2016
Autor: Roxana Popa

Klaus Iohannis nu admite ca PNL sa rateze viitoarea guvernare si este hotarat sa forteze nota, chiar daca asta va aduce serioase prejudicii liberalilor, relatează National.

Pe scurt, desi nu poate fi banuit de modestie, presedintele Klaus Iohannis s-ar multumi la o adica si doar cu o jumatate din ”guvernul meu”. Respectiv daca PNL plus USR nu vor reusi sa adune minimum 35 de procente la alegerile din 11 decembrie. In mod evident, cealalta jumatate de guvern urmeaza sa revina PSD-ului, partidul care va rupe tot la scrutinul din 11 decembrie.

Perspectiva revenirii la Palatul Victoria intr-o noua mezalianta cu social-democratii ii isterizeaza insa de aceasta data pe liberalii incapabili sa stopeze alunecarea PNL-ului in valea preferintelor romanilor.

”Pur si simplu nu avem voie sa ramanem in opozitie, chiar daca asta inseamna o noua alianta cu PSD, ceea ce ne va distruge definitiv imaginea si credibilitatea !”, se plang liberalii cu scaun la cap. Iar cum in mezalianta cu PSD va intra, conform scenariului cotrocenian, doar PNL-ul, nu si sfantul USR, multi liberali il suspecteaza pe Klaus Iohannis ca de fapt urmareste deteriorarea definitiva a imaginii PNL, fapt care va obliga electoratul de dreapta sa se indrepte, de nevoie, spre USR.

”Nu se poate sa injuram PSD-ul pana la alegeri iar dupa ceea sa ne pupam in bot cu el. Ce se intampla acum e un fleac, atunci ne vom duce direct in cap, nici dracu’ nu ne mai salveaza. Daca ramaneam in opozitie, aveam timp sa ne revenim. Asa insa, ne autodistrugem”, avertizeaza liberalii cu scaun la cap. Avertisment  inutil din moment ce Iohannis a demonstrat deja ca il doare-n cot de PNL, partidul care l-a facut presedinte. Iar cum nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, liberalii platesc acum cu varf si indesat binele facut in 2014, via Crin Antonescu, unui politician de mare anvergura judetena.

Articole similare:

Top