Leykom te trimite in vacanta!

Revista Blogurilor
20.05.2019
Autor: Revista Blogurilor

Ți-ai propus o vară fabuloasă cu proiecte mari și parteneriate pe măsură, dar nici vacanța nu ai vrea să o ratezi? Ai în față exact propunerea perfectă de business, în care doar tu ești în avantaj!

În perioada 2 mai – 28 iunie, Leykom are cea mai tentantă ofertă de campanie! La fiecare 900 mp de Mediatex® Easy Box FR achiziționați, primești automat un voucher în valoare de 400 de euro, pe care îl poți folosi pentru orice pachet de vacanță de la agenția de turism Paralela 45! Dacă ai dublat cantitatea comandată, și voucherul se dublează! Așa că, nu sta pe gânduri și oferă-ți vacanța de vis, odată cu materiale de calitate pentru proiectele tale!
Medatex Easy Box este ideal pentru sisteme de expunere, casete luminoase și lucrări de artă! Rezistent chiar și la foc, va dura la fel de mult ca amintirile tale dintr-o vacanță de neuitat, în țară, la munte, la mare sau peste hotare! Pentru mai multe informații despre această campanie, accesați link-ul: https://bit.ly/2Vj4RlB

Leykom se numără printre furnizorii de top la nivel național, din industria publicitară, oferind clienților săi peste 10.000 de produse, din diferite segmente: echipamente și cerneală, plăci și profile, sisteme de afișare și prindere, folii pentru tuning auto, etc.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu,compania oferă în mod constant soluții inovatoare și complete pentru industria publicitară, reușind să creeze un echilibru perfect între calitatea produselor oferite și prețul acestora.

Articole similare:

Top