Leykom își mărește portofoliul de produse cu șase echipamente POLAROID!

Business
15.04.2019
Autor: Revista Blogurilor

Aplicații performante, exigență ridicată și soluții pentru orice idee inovatoare!

Acestea au fost obiectivele companiei Leykom atunci când și-a extins portofoliul de printere digitale format cu șase echipamente de înaltă calitate marca Polaroid: T-Rex-UV Flatbed, Orca Hybrid, Orca White, Fire 3.2- Ecosolvent, Nova- 3.2 UV, Everest UV Hybrid. Aceste imprimante de tip UV sau Ecosolvent oferă performanțe și productivitate fără precedent pentru profesioniștii din domeniul signalisticii. Echipamentele pot imprima, in functie de modelul si configuratia aleasa,  o varietate de materiale, fie în rolă, fie rigide, precum dibond, hârtie, stiren, vinil, ABS, materiale corugate, polietilenă, oferind, astfel, o gamă largă de aplicații – grafică pentru expoziții, artă, reproducere fotografică, signalistică, bannere, etc.

Află mai multe detalii despre aceste produse accesând site-ul www.leykom.ro.

Leykom se numără printre furnizorii de top la nivel național, din industria publicitară, oferind clienților săi peste 10.000 de produse, din diferite segmente: echipamente și cerneală, plăci și profile, sisteme de afișare și prindere, folii pentru tuning auto, etc.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu,compania oferă în mod constant soluții inovatoare și complete pentru industria publicitară, reușind să creeze un echilibru perfect între calitatea produselor oferite și prețul acestora…. citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top