Laura Codruța Kovesi a DEMISIONAT: Actul a ajuns la Klaus Iohannis

Analisti / Jurnalisti Politici
01.04.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Decizia CCR pare să aibă efect asupra Laurei Codruța Kovesi abia azi. Evaluarea făcută de Tudorel Toader, ministrul Justiției, nu a avut niciun efect, el ajungând la concluzia că nu se impune revocarea din funcție a șefei DNA, sau a lui Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Laura Codruța Kovesi a demisionat din funcția de procuror șef al DNA. Demisia survine în urma supărărilor din PSD pe ministrul Justiției. Mulți lideri din PSD sunt revoltați de concluzia la care a ajuns Toader și au anunțat că vor cere demiterea ministrului. Pentru a nu se ajunge în această situție și pentru ca ministerul să nu piardă un om atât de valoros și PSD să fie în situația rușinoasă de a numi un al treilea șef la Justiție, Laura Codruța Kovesi a decis să demisioneze și să se sacrifice pentru binele PSD.

Menționăm că demisia lui Kovesi a ajuns deja pe masa lui Klaus Iohannis, azi, 1 aprilie, iar conform unor surse foarte apropiate, acesta o analizează. Iohannis are de gând să pună mai presus de orice luptă anti-corupție binele liderilor din PSD care nu susțin concluzia lui Toader și să semneze demisia lui Kovesi.

Articole similare:

Top