Julio Iglesias şi-a anulat concertul din România din motive de sănătate

Entertainment
01.07.2015
Autor: Roxana Popa

Julio Iglesias şi-ar fi anulat fi anulat concertul pe care urma să-l susţină în România întrucât medicii i-au recomandat să se odihnească, scrie marţi cotidianul spaniol ‘El Mundo’, după ce

la un post de televiziune mexican s-a afirmat că muzicianul de 71 de ani ar fi fost spitalizat pentru probleme cardiace.

Informaţia despre internarea artistului a fost dezminţită, pentru ziarul ‘ABC’, de nepotul şi reprezentantul lui Julio Iglesias, care a susţinut că acesta ‘se simte perfect şi nu are nicio problemă de sănătate’.

Surse din anturajul veteranului interpret au afirmat însă că el şi-ar fi făcut controlul medical anual şi că a fost nevoit să-şi anuleze mai multe concerte în Europa din cauza unor probleme la spate. ‘Se odihneşte la Miami pentru că aşa i s-a recomandat pentru a se recupera după durerea de spate, nimic mai mult’, a spus unul dintre prietenii lui.

Cotidianul ‘El Mundo’ relatează că un recent consult la inimă efectuat de Julio Iglesias, la spitalul Mount Sinai din New York, a arătat că starea lui de sănătate nu se mai compară cu cea din tinereţe. ‘Este bine, dar vârsta nu iartă pe nimeni. Doctorul i-a spus că trebuie să ia lucrurile cu mai mult calm. Acum se odihneşte în casa lui din Miami’, a declarat, pentru acest ziar, Rosa Villacastín, veche prietenă a cântăreţului.

Aflat în plin turneu mondial, Julio Iglesias urma să apară pe scenă în România împreună cu fiul său Julio Iglesias Jr., dar se pare că acest concert ar fi fost anulat, el urmând să-şi reia activitatea artistică abia la 5 august în Marbella, la festivalul Starlite, după cum anunţă pagina lui oficială de internet, menţionează ‘El Mundo’. AGERPRES

Articole similare:

Top