Jennifer Lopez s-a sucit: Ce zice despre viața ei sexuală

Dive
27.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez a confirmat, la emisiunea The Ellen DeGeneres Show, că, în prezent, este singură și că are un program încărcat care nu-i permite să se implice într-o relație, scrie marți UPI.com.

Pusă să aleagă dintr-un șir de personalități cu care ar fi dispusă să aibă o relație, Jennifer Lopez l-a ales pe Harry Styles dintre Zac Efron, Nick Jonas, The Weeknd, Brad Pitt, Prince Harry, Chris Martin înaintea lui Lenny Kravitz, Leonardo DiCaprio sau Bruno Mars.

Citește și: Ministrul de Interne îi răspunde lui Kovesi în cazul căutării lui Sebastian Ghiță

”Să fie acesta prietenul meu? Este mult prea tânăr”, a spus Jennifer Lopez răzând.

Presa americană a scris că Lopez și rapperul canadian Drake ar fi format un cuplu în luna decembrie, însă cei doi nu s-ar fi văzut din cauza agendelor lor încărcate. Artista a avut numai cuvinte de laudă despre Drake la gala premiilor Grammy desfășurată în această lună. ”Este inteligent, talentat și uimitor”, a spus Lopez despre Drake.

Citește și: Moment inedit la Curtea Constituțională: solicitare RADICALĂ a ministrului Justiției

”Am făcut o melodie împreună. Am ieșit împreună. Ne-am distrat. El este extraordinar”, a spus Lopez. Artista a fost căsătorită anterior cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony. A avut relații cu Ben Affleck și cu Casper Smart.

Citește și: O nouă tragedie la Hollywood: Un actor din Game of Thrones a murit la doar 36 de ani – VIDEO

Articole similare:

Top