Iulia Albu șterge pe jos cu Carmen Iohannis: Poartă haine învechite

Interesant!
15.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Zilele trecute, Klaus Iohannis si sotia sa au participat la dejunul oficial oferit de Regele Spaniei, cu ocazia vizitei presedintelui roman in tara sa.

Dineul a avut loc la Palatul Regal din Madrid, iar Regina Letizia si Carmen Iohanis au fost senzatiile serii. Tinutele lor au fost analizate de fashion-editorul Iulia Albu.
“Carmen Iohannis este, din pacate, in acest moment intr-o zona care nu se ridica la inaltimea statului pe care-l are. Rochia cu model invechit, demodat de ani buni, desi intr-o culoare adecvata, nu anuleaza din pacate efectul comercial dat de croi. Din nou, lipsa manecilor nu este cea mai buna alegere, nu pentru ca doamna Iohannis n-ar avea niste brate absolut superbe, ci pur si simplu pentru ca tinuta are in acest fel un aer “de zi” mai potrivit unei secretare la un party corporativ.

Observati diferenta dintre cele doua doamne, care desi sunt de statura apropiate, sunt separate clar de proportionarea volumelor, in cazul lui Carmen Iohannis tiparul peplum creandu-i un volum inutil in zona abdomenului, iar decolteul si maneca scurta latindu-i inutil partea superioara a corpului si creandu-i o silueta masiva, foarte departe de conformatia sa reala. Observati in cazul Reginei Letizia a Spaniei, liniile curate si detaliile fine din zona manecii, precum si coafura impecabila care ar recomanda-o pentru absolut orice iesire, fie ca vorbim despre un eveniment oficial sau despre unul monden. Este atat de simplu sa nu dai gres incat gasesc oportun pentru doamna Iohannis angajarea unui absolvent de studii profesionale, cel putin cu pregatire in domeniul executarii unui tipar.

In ceea ce priveste incaltamintea ar fi fost de preferat un model mult mai simplu ca linie, chiar daca ramane in discutie oportunitatea si chiar protocolul purtarii in cadrul intalnirilor oficiale a incaltamintei cu degetele acoperite. Modelele incarcate, chiar daca in nuante pale, scurteaza si maresc volumetric laba piciorului, efectul fiind unul de “scurtare” a siluetei si de aglomerare inutila de detalii pe laba piciorului”, a declarat Iulia Albu.
Intrebata cum ar imbraca-o ea pe Prima Doamna a Romaniei, Iulia Albu a precizat: “As imbraca-o pe Carmen Iohannis asa cum o sotie de presedinte merita sa fie imbracata: elegant, dar decent, suav, dar cu linii clare si nu in ultimul rand i-as modifica substantial felul in care isi poarta parul”, scrie wowbiz.ro

Articole similare:

Top