Iubita unui celebru cântăreț român face VIDEOCHAT cu o prietenă / VIDEO

Dive
05.11.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Logodnica lui DJ Morris pare să se fi gândit la cel mai uşor mod prin care poate să îşi rotunjească veniturile. În faţa camerelor de luat vederi. Mai exact, Florina se pare că îşi câştigă banii dintr-o activitate, mai mult sau mai puţin, controversată. Astfel, pare-se, ea face videochat şi, spun sursele noastre, are o experienţă destul de vastă în acest domeniu.

În imaginile care au ajuns în posesia Spynews.ro, Florina apare în ipostaze incendiare desprinse parcă din filmele pentru adulţi, scenele în care joacă, singură, sau cu vreo amică de-ale sale, fiind de-a dreptul fierbinți și, evident, lipsite de orice fel de inhibiții.

Citește și: Asta ar fi BOMBA ANULUI: Nou dosar la DNA pe numele lui Ponta, consilierul lui Obama e implicat

Tinerele apar în posturi foarte incitante şi senzuale, ba mai mult ele apelează la tot felul de „jucarii” pentru a stârnii interesul masculilor. De altfel, pentru suma potrivită, fetele par a fi dispuse să ofere și adevărate show-uri condimentate.
„Când iubita mea mi-a spus că vom avea trei copii, în secunda doi mi s-au muiat picioarele. Am fost încercat de un amalgam de sentimente”, declara Morris imediat ce a aflat că va deveni tată. Doar că acest vis s-a spulberat mai repede de cât a crezut îndrăgitul artist. Pentru că, Florina, logodnica lui, se pare, a fost nevoită să renunţe la sarcină.

Citește și: SCANDAL NAȚIONAL Simona Halep e DESFIINȚATĂ: ‘E prea labilă psihic’

Din informaţiile reporterilor Spynews.ro tinerei i s-a interzis cu desăvărşire de către medici să facă avortul chirurgical, aşa că logodnica artistului a fost nevoită să urmeze un tratament medicamentos pentru a scăpa de sarcină. Mai mult decât atât, tânăra a rămas foarte traumatizată după toată această experienţă şi nu îşi mai doreşte să rămână vreo dată însărcinată. ”Nu mai fac copii în viața mea”, ar fi mărturisit Florina unor amici după tot acest episod sumbru.

Citește și: Adi Minune a dat marea lovitură la pariuri: A câştigat o sumă fabuloasă / FOTO
ella-01-copy

ella-02-copy

ella-04-copy

ella-05-copy

img

untitled-01-copy

videchat-morris

Articole similare:

Top