Iubire ca-n România: Un artist căsătorit are amantă cu 32 de ani mai tănără și are și 3 copii cu două femei

Dive
02.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Irina Popa confirmă relaţia cu Mugurel Vrabete, membru al trupei Holograf, după ce au fost surprinşi de mai multe ori împreună. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an şi, de atunci, sînt împreună. Se pare însă că artistul încă este căsătorit… cel puţin în acte.

Deşi există o diferenţă de 32 de ani între ei, cei doi artişti formează acum un cuplu şi au decis să nu se mai ascundă. Mugurel Vrabete a fost fotografiat de paparazzi în mai multe ipostaze cu Irina Popa, colega lui de scenă.

Citește și: Spionul lui Băsescu CUTREMURĂ sistemul: acuzații GRAVE pentru SRI și DNA

În primă fază, cei doi au negat vehement relaţia, spunînd că repetă piese zi şi noapte într-un apartament din Berceni, cei doi fiind colegi în trupa „The Sinners“. Însă, în faţa fotografiilor, cei doi nu au avut de ales şi au recunoscut relaţia: „Da, ne iubim de un an şi locuim împreună. Muzica ne-a unit şi avem o relaţie frumoasă.

Toţi cunoscuţii noştri ştiu că sîntem împreună şi nu are rost să ascundem acest lucru”, a mărturisit solista pentru click.ro. Mai mult decît atît, Irina Popa susţine că noul ei iubit este un om liber. În acte, acesta încă este căsătorit, dar ar fi părăsit căminul conjugal de mai multă vreme. Membrul Holograf a mai fost căsătorit de alte două ori, fiind acum la un pas de al treilea divorţ. Artistul are trei copii, două fete şi un băiat, apropiaţi de vîrsta noii iubite.

Citește și: SURPRIZĂ TOTALĂ Simona Halep se mărită: El e viitorul soț
sursa: www.monitorulexpres.ro

Articole similare:

Top