Ion Iliescu nu mai are voie în politica mare

Interesant!
25.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

La cei 85 de ani pe care îi are, Ion Iliescu este foarte activ, motiv pentru care mai mulţi lideri de filială ai PSD i-au cerut să preia partidul ca interimar până la Congresul din noiembrie anul acesta.La Comitetul Executiv Naţional al PSD de miercuri a fost prezent şi Ion Iliescu, într-o formă de zile mari.

Citește și: ATAC la soția lui Victor Ponta: Daciana Sârbu e o casnică fără pretenții, nu face cinste…

Unii l-ar fi vrut preşedinte, dar asta nu se poate din cauza doamnei Nina. Apropiaţi de-ai fostului preşedinte al României au declarat că soţia i-a interzis să se mai implice în viaţa politică.

Citește și: Dorin Cocoș este TERMINAT: A turnat tot la DNA, dar LOVITURA a venit
 “Recent le-am făcut o vizită domnului preşedinte şi doamnei Nina. Când a venit vorba despre solicitarea mai multor colegi de a prelua şefia interimară a partidului până la Congres, domnul preşedinte ar fi vrut să se implice, dar nu a fost lăsat. Doamna Nina i-a cerut categoric să stea acasă şi să îşi petreacă împreună bătrâneţile. I-a zis că poate merge doar la conferinţe şi din când în când la şedinţele partidului”, ne-a spus o prietenă de-a familiei Iliescu.

Citește și: Mircea Badea, criză de nervi din cauza ultimului transfer făcut de Antena 3: Un propagandist băsist

Dacă în urmă cu ceva vreme doamna Nina a avut probleme de sănătate, acum apropiaţii lor ne-au zis că se simte mult mai bine, scrie libertatea.ro

Articole similare:

Top