INTERZIS MINORILOR Cum a apărut vedeta la o piscină din București

Beauty
12.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Este una din cele mai dorite femei și, de curând, s-a ”dotat” și cu cel mai bombat posterior din showbiz. Cum este declarată o adevărată bombă sexy, diva nu ezită să își surprindă admiratorii cu apartițiile care mai de care mai incediare.

Citește și: Florin Busuioc, gafă în direct la ProTV

Gabriela Cristoiu reușește cu fiecare apariție să încingă atmosfera. Profitând de zilele toride, diva și-a etalat bronzul perfect la una din piscinele din centrul Capitalei. Bruneta a reușit să atragă toate privirile în momentul în care a apărut la piscină îmbrăcată întru-un costum de baie minuscul și foarte sexy, care i-a scos în evidență formele de invidiat.

Citește și: Război total între Marian Godină şi Şerban Huidu: Ce devoalează vedeta TV

Chiar dacă piscina era destul de populată, diva a lăsat la o parte inhibițiile și cum a fost obligată să renunțe la accesoriul care o ”deranja” atât de tare, adică sutienul, a avut loc și o scenă care ar trebui interzisă cardiacilor.
Gabriela Cristoiu s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc ca ”bombă sexy” după ce a recurs la mai multe operații estetice, ultima fiind un implant în posterior. Dar și prin aparițiile controversate de la mai multe emisiuni TV unde s-a afișat de alte femei și cum ea recunoște că este atrasă de ”sexul frumos”.

Citește și: Prima reacţie a lui Ilie Năstase după anunţul soţiei:Ce spune cel mai cunoscut senator despre divorţ

gabi2jpg gabi3jpg gabi4jpg gabi5jpg gabi6jpg gabi7jpg

sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top