INCREDIBIL ce a făcut în pușcărie Gheorghe Mencinicopschi

Interesant!
17.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Condamnat la opt ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetare Alimentara (ICA), Gheorghe Mencinicopschi, coleg de celula cu Dan Voiculescu, a decis sa divorteze!

Citește și: BOMBĂ în presă: O televiziune a fost ÎNCHISĂ

Gheorghe Mencinicopschi a ajuns dupa gratii dupa ce procurorii au reusit sa demonstreze vinovatia lui in dosarul ICR. Alaturi de Dan Voiculescu, condamnat in acelasi dosar, celebrul medic care aparea la televizor si ii invata pe romani ce ar trebui sa manance ca sa traiasca sanatosi, nu a fost surprins de decizie, ba chiar s-a resemnat si spera lacum a o gratiere.

Si asta pentru ca sotia si fiica lui au inceput demersurile in acest scop printr-o petitie care aduna semnaturi pentru initiativa asta.

Citește și: REVOLTĂTOR De ce nu vrea Biserica să-l facă sfânt pe Arsenie Boca

Odata cu arestarea lui, procurorii au pus si sechestru pe casa doctorului Menci, cum il stie publicul, iar vestea i-a debusolat familia care nu stia care incotro s-o apuce.

Din spatele gratiilor, Mencinicopschi a gandit insa un plan prin care sa-si pastreze casa. Mai exact, acesta a intentat divort, iar sotia a cerut partajul bunilor, astfel incat sa poata obtina drept pe jumatate din casa, si sa nu fie fortata sa plece de-acolo, impreuna cu fiica ei, in Arges, pe la rude.

Citește și: De pe podiumul de modă, în elicopter spre mare: Drumul unei tinere ajunsă șefă de cabinet la minister

Procesul este momentan in derulare, iar pana la finalizare sotia si fiica doctorului nu vor avea un somn linistit in acea casa, scrie cancan.ro

Articole similare:

Top