Încă un VIOL ZGUDUIE România: O minoră a fost BATJOCORITĂ de doi tineri, care au răpit-o, sechestrat-o și abuzat-o SEXUAL

Interesant!
13.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Caz incredibil în Vaslui, unde doi tineri ar fi răpit, sechestrat şi abuzat sexual o minoră, scrie presa locală. Cei doi suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind adusi la Parchetul Bârlad.

Potrivit presei locale, se pare cã minora a mers împreunã cu unul dintre ei sã întretinã relatii sexuale.

Citește și: Decizie RADICALĂ a Simonei Halep: Nu e pe lista unui turneu important

Cum acesta si-a chemat un prieten, fata a refuzat sã mai meargã. Nu a reusit sã se împotriveascã, iar brutele au abuzat-o teribil, supunând-o la un viol în grup şi la perversităţi greu de imaginat.

Când s-a vãzut scãpatã din mâinile lor, fata a sunat la 112, iar în aceeasi noapte politistii au început cercetãrile.

Citește și: Mircea Badea CRITICĂ modul în care au acționat polițiștii în cazul Boureanu: Voi ați înțeles

Imediat dupã confirmarea violului, politistii din Murgeni, împreunã cu mascatii de la SAS, au mers sã-i ridice pe suspecti. Când au ajuns în satul Rânzesti, unul dintre violatori se afla în toiul petrecerii de botez al copilui sãu nou-nãscut. Mascatii l-au încãtusat si l-au ridicat din mijlocul petrecerii.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE cu Cristian Boureanu: Cum arată fostul deputat după bătaia încasată / VIDEO

Cei doi au fost dusi la audieri, retinuti pentru 24 de ore, urmând ca procurorul de caz sã se pronunte dacã va solicita mandate de arestare preventivã.

Acesta ar fi al doilea viol în grup care se petrece la Vaslui, după cazul elevei violate de sapte tineri, ore in sir, pana la lesin.

Citește și: Antrenorul Serenei Williams, sfaturi pentru Simona Halep: ‘Asta o poate ajuta’

Articole similare:

Top