Încă un SECRET s-a aflat: Detaliile neștiute despre Obama, Putin și Merkel

Food and More
26.06.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Bernard Vaussion, un bucătar pensionar care a gătit pentru preşedinţii Franţei pentru aproape 40 de ani, a dezvăluit obiceiurile alimentare ale celor mai importanţi oameni ai planetei, informează One.ro.

Conform lui Vaussion, Jacques Chirac savura melcii şi varza murată, Francois Mitterrand avea o slăbiciune pentru fructele de mare, Nicholas Sarkozy urăşte brânza, iar lui Francois Hollande îi place „totul”.

Citește și: Fost ministru, dezvăluiri BOMBĂ: Cum este înșelată populația de BNR

Angela Merkel. Cancelarul german adoră să gătească, iar printre mâncărurile sale favorite se numără letcho, o tocană de legume ungurească, shashlik, care este o frigăruie picantă, dar şi supa de cartofi, păstrăvul şi prăjitura cu prune.

Citește și: Decizie NEAȘTEPTATĂ luată de britanici, după BREXIT

Evo Morales. Preşedintele Boliviei a stârnit în 2010 o controversă când a dat de înţeles că puiul, carnea de pui, îi tranformă pe bărbaţi în homosexuali. La un summit în Cochabamba, Morales a pretins că toată carnea de pui este injectată cu hormoni feminini, făcându-i pe bărbaţi să devină gay din heterosexuali. Mâncarea sa preferată este supa de quinoa. Nu mănâncă niciodată fast food, fiind convins că acesta provoacă boli grave.

Citește și: BREXIT: Roubini, ‘profetul crizei’, anunță APOCALIPSA pentru UE

Barack Obama. Se pare că mâncarea preferată a lui Obama este sandviciul, pe care îl savurează la orice prânz. Preşedintele american urăşte sfecla roşie şi, după declaraţiile sale, leguma sa favorită este broccoli.
Vladimir Putin. Chiar dacă acesta e discret în privinţa preferinţelor sale culinare, se pare că este topit după îngheţata de fistic. Se pare că Putin are un om special care îi testează mâncărurile ca să nu fie otrăvite. Un jurnalist rus a scris în cartea sa că lui Putin îi place mâncarea japoneză. Interesant este că bunicul lui Putin a fost bucătar, gătind la viaţa lui pentru Lenin şi Stalin.

Citește și: BREXIT-ul este imposibil! Băsescu anunţă două BOMBE

Regina Elisabeta a II-a. Darren McGrady, care a gătit pentru Palatul Buckingham vreme de 15 ani, susţine că, dincolo de aparenţe, regina Elisabeta este o femeie cu gusturi simple. Astfel, regina îşi începea deseori ziua cu o porţie de cereale Special K, la care adăuga şi un bol cu fructe uscate şi nuci macadamia. Ceaiul alb marca Darjeeling era băutura aleasă de regină dimineaţa. La prânz, care se servea la ora 13.00, Majestatea sa prefera peştele, cu precădere calcanul la grătar, pe pat de spanac.

Citește și: Au apărut pepenii injectați. Cum îi recunoști

După-amiaza, pe post de gustare, regina Elisabeta alegea încă o ceaşcă de ceai, alături de prăjituri sau sandvişuri realizate cu pâine fără coajă. Cu toate că îi plăcea ciocolata, atunci când mânca singură, regina prefera ca gustare doar un fruct, „un măr sau o piersică”.

Citește și: Revoltă în jurul Casei Regale. Zeci de personalităţi semnează o petiţie

Articole similare:

Top