În una dintre cele mai dezvoltate țări din lume, peste 42% dintre bărbați sunt VIRGINI

Interesant!
22.09.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Institutul National al Populatiei din Japonia avertizeaza ca peste 40% din adultii japonezi nu isi incep viata sexuala inainte de 34 de ani.

Majoritatea adultilor nu se implica intr-o relatie pana la aceeasi varsta, in timp ce populatia tarii s-a redus cu pana la un milion de oameni in ultimii cinci ani, relateaza news.ro, citand Russia Today.

Citește și: Traian Băsescu CUTREMURĂ România: Nimeni nu a mai spus așa ceva despre KOVESI

Potrivit studiului, 42% dintre barbatii japonezi cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani sunt virgini. Acelasi lucru este valabil pentru 44,2% dintre femeile japoneze din categoria de varsta 18-34 de ani.
Acest trend din societatea japoneza s-a accentuat de la ultimul studiu care a vizat viata sexuala a tinerilor japonezi, in timp ce populatia arhipelagului s-a redus cu un milion de oameni in ultimii cinci ani.

Citește și: Poze INCENDIARE cu procurorul din dosarul lui Victor Ponta: Cu ce se ocupă omul DNA / FOTO

In 2010, 36,2% dintre japonezi nu si-au inceput viata sexuala inainte de 34 de ani, acelasi lucru fiind valabil pentru 38,7% dintre femei.
Mai mult, acest tren nu pare ca se va schimba prea curand, avand in vedere ca 70% dintre tinerii japonezi nu sunt implicati intr-o relatie, iar acelasi lucru se aplica in cazul a 60% dintre femeile japoneze cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani.

Citește și: Dezvăluiri INCENDIARE: Fiul unui fost general SRI, în #BahamasLeaks

Cercetatorii japonezi avertizeaza ca acest trend va avea un impact negativ asupra populatiei tarii.
Pana la 90% dintre japonezii intervievati au sustinut ca nu se grabesc sa-si intemeieze o familie.
In realizarea studiului au participat 8.754 de persoane si 6.598 de cupluri casatorite din Japonia.
Pe langa numarul mare de adulti care nu si-au inceput viata sexuala, cercetatorii au descoperit o rata a natalitatii extrem de redusa.

Citește și: Ioana Băsescu, audiată la DNA

Populatia Japoniei este in prezent de 127,1 milioane de locuitori. Insa, cercetatorii sustin ca populatia ar putea sa ajunga la 83 de milioane pana in 2100.

Citește și: Ioana Băsescu, audiată: Traian Băsescu își vede una dintre fiice după gratii
Sursa: PRO TV

Articole similare:

Top