În ce hal a ajuns să arate Cocoș după arestul prelungit

Interesant!
13.07.2015
Autor: Alexandru Toma

Doar o umbră a mai rămas din (pe vremuri) influentul om de afaceri Dorin Cocoş. Fizicul impunător a intrat la apă în cele şase luni petrecute în arest, iar privirea i s-a pierdut în noianul de gânduri negre care par să nu-i mai dea pace, relatează Libertatea.

Afacerile duduiau, banii veneau şi, după nunta din 2013, avea alături o femeie frumoasă, care radia tinereţe, pe Diana Roibu, o moldoveancă de 28 de ani care a acceptat să-i devină soţie.

nevasta cocos

Şi taman când părea că astrele s-au aliniat în favoarea lui, a venit năpasta. În octombrie 2014, Dorin Cocoş a fost reţinut în celebrul dosar Microsoft.

A urmat sechestrul pe avere şi fuga din ţară a Dianei, care, decât să continue să-i fie nevastă la vorbitor, a ales să plece la neamuri în Libia.

Pus în libertate sub control judiciar, seniorul Cocoş pare să nu se acomodeze cu lipsa ei şi să respingă compania altora. De o vreme, afaceristul dejunează doar singur, oferind privitorilor o imagine dezolantă.

Mult mai slab decât la data arestului, pe chipul lui Cocoş se citeşte tristeţea profundă şi cea mai mare parte a timpului o petrece cu privirea pierdută, deloc conştient de ceea ce se întâmplă în jurul lui. La fel s-a întâmplat şi zilele trecute, când, după ce a luat masa la o terasă din zona Pipera, a rămas minute bune pierdut în gânduri.

Articole similare:

Top