IMAGINI spectaculoase cu Videanu la malul mării

Politica
04.08.2015
Autor: Roxana Popa

Adriean Videanu a preferat sa-si faca vacanta anul acesta pe litoralul romanesc. Nu ca ar fi vrut cu adevarat asta… ci pentru ca asa doresc procurorii.

Obisnuiti sa-l vedem mai mult pe coasta Mediteranei, am fost destul de surprinsi sa-l regasim pe Adriean Videanu la plaja la Mamaia. Ce-i drept, politicanul se bronza pe una dintre plajele de fite din statiune. Insa in timp ce vecinii de sezlong se desfatau cu sampanie scumpa, Videanu se multumea sa citeasca o carte. Si nu orice carte, ci „Ganduri pentru fiecare zi”, scrisa de filozoful bulgar Omraam Mikhael Aivanov.

media_143860982911098600

Pedagog, alchimist, mistic, magician si astrolog, autorul cartii pe care Videanu a luat-o cu el la plaja a lasat in urma o opera in care promoveaza dezvoltarea virtutilor morale, iubirea si evolutia spirituala individuala, dar si un amestec de ocultism, cabala, hinduism si magie.

Intr-o celebra fotografie realizata la Monaco, Videanu juca table pe un iaht, insa de atunci lucrurile s-au schimbat mult, sau cel putin asa par.

Dupa o cura de invataturi karmice, fostul ministru s-a ridicat epuizat de pe sezlong si a mers sa faca o baie in apa rece, pentru a-si mai reveni. A inotat cateva minute, dupa care s-a intors pe plaja pentru a-si continua lectura.

SURSA: wowbiz.ro

 

Articole similare:

Top