Ilie Năstase e iar în centrul unui SCANDAL: Totul după ce a premiat-o pe Simona Halep, la truneul lui Ion Țiriac, de la Madrid

Dive
14.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Simona Halep a câștigat pentru a doua oară consecutiv turneul de la Madrid, după o finală adjudecată cu 7-5, 6-7 (5), 6-2 în fața Kristinei Mladenovic, iar la final a primit trofeul din partea lui Ilie Năstase, lucru care a scandalizat conducerea WTA, scrie digisport.ro.

Dacă anul trecut a fost premiată de Nadia Comăneci, Simona Halep a primit trofeul de această dată din partea lui Ilie Năstase.

Citește și: Moment extrem de interesant la Madrid: Simona Halep dezvăluie ȘOCUL pe care l-a trăit

Suspendat provizoriu de ITF în urma partidei de FED CUP dintre România și Marea Britanie, când le-a înjurat pe adversare și a fost evacuat din arena de la Mamaia, dar și pentru comentariile cu tentă rasistă la adresa Serenei Williams, fostul lider ATP nu beneficiază nici de acreditări la turneele WTA. Președintele asociației feminine de tenis, Steve Simon, a condamnat prezența lui Năstase pe teren la un turneu major din circuit.

Oficialul a emis un comunicat oficial prin care dezaprobă și condamnă participarea lui Ilie Năstase la ceremonie.

Citește și: Incident ȘOCANT pe scena Eurovision. În fundul gol pe scenă / FOTO & VIDEO

„A fost o finală frumoasă și țin să le felicit din suflet pe Simona și Kristina pentru prestațiile lor extraordinare. Singurul lucru care a umbrit ziua a fost faptul că domnul Năstase a fost invitat să participe la ceremonia de decernare a trofeului. Nu avea ce căuta pe teren la ceremonie.

Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul său jignitor și i-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigației. A fost iresponsabil și inacceptabil din partea Madrid Open să îi confere un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier și la cele mai înalte standarde de profesionism și leadership, ceea ce nu s-a văzut după finală”, a menționat Steve Simon în comunicatul oficial.

Citește și: CÂȘTIGĂTORII Eurovision 2017: Clasamentul final / FOTO

Articole similare:

Top