Ilie Năstase a servit asul: Dă cu ciocanul ca să-și repare apartamentul / FOTO

Interesant!
26.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Ilie Năstase e “băiat de casă”… cel puţin într- o privinţă: ştie să schimbe un bec şi să bată un cui când e nevoie. El s-a ocupat de ultimele retuşuri în apartamentul din Mamaia destinat vacanţelor cu familia, iar noi l-am surprins în plină acţiune.Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au luat decizia de a face această investiţie în urmă cu mai bine de patru ani. Nu au vrut o vilă, ci au ales un apartament într- o zonă exclusivistă din staţiunea Mamaia.

Au dat 350.000 de euro pe locuinţa situată în incinta unui complex rezidenţial construit de omul de afaceri Viorel Păunescu, dar şiau ales un apartament situat la parter, ce dă direct pe terasă şi pe plajă.

“Aşa, când vin de la plajă, nu sunt nevoit să mă îmbrac pentru a mă duce în cameră, că în lift nu ai voie în costum de baie”, recunoaşte Ilie Năstase.

Deşi au trecut patru ani de la achiziţie, fostul tenismen recunoaşte că n-a terminat cu amenajarea locuinţei. Asta, din cauză că doar vara îi prinde acolo pe Nasty şi pe ai lui.

E drept că e complet mobilat apartamentul şi nimic din cele necesare nu lipseşte, însă la capitolul decoraţiuni încă se lucrează. La fiecare vizită pe Litoral, Ilie şi Brigitte vin cu noi accesorii – fie de inspiraţie marină, ca să respecte stilul ales pentru casa de vacanţă, fie vintage, că tot e la modă.

Când am vizitat noi familia Năstase, de exemplu, Ilie tocmai pusese mâna pe cuie şi ciocan şi fixa pe un perete din bucătărie portretul revoluţionarului cubanez Che Guevara… Iar după asta, a trecut la amenajarea barului.

“Mi-am adus acum un bar de lemn, pe care l-am pus pe terasă. De cum l-am văzut, am ştiut că se potriveşte aici. Am luat şi vâsla asta veche de canoe. Mi-a plăcut foarte mult”, ne-a declarat Ilie, bătând în cuie, pe o latură a barului, o decoraţiune din lemn.

Tenismenul a cumpărat apartamentul în ideea ca Brigitte şi copiii lor să aibă unde petrece vacanţele de vară, dar, încet, încet, şi-a adjudecat şi el o parte din locuinţă, pe care a transformat-o într-un veritabil sanctuar.

El şi-a adus aici multe lucruri ce-i amintesc de cariera sa glorioasă în tenis. Cele mai de preţ sunt afişele de la Roland Garros, care umplu un perete întreg din camera de zi.
06-bucatarie_726189f318_wk

06-bar-2---mica_wk
Sursa: LIBERTATEA.RO

Articole similare:

Top