Hainele purtate de Carmen Iohannis au fost scoase la licitație

Fashion
04.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Aviz romancelor care admira stilul vestimentar abordat de prima doamna. Doua tinute purtate de Carmen Iohannis sunt de cumparat. Este vorba despre o rochie lunga, rosie si de un costum de culoarea mentei. Ambele au fost purtate la Salzburg.

Designerul lor vrea acum sa le vanda, iar banii obtinuti ii va dona unor copii saraci.
Andrea Tincu, un designer din Iasi, a creat special pentru sotia presedintelui o rochie rosie, din matase, care a fost completata cu accesorii aurii. Prima doamna a aparut astfel in Austria.
Andreea Zenya, reprezentantul atelierului: „E o rochie eleganta, simpla, pune in valoare silueta primei doamne. A fost facuta in urma consultarii cu prima doamna in ceea ce priveste linia pe care o doreste si a culorilor pe care le prefera.”
Rochia costa acum aproape 5.000 de lei. O alta tinuta, a aceluiasi designer, poate fi cumparata cu 1.800 de lei. Este vorba de acest costum deux pieces, culoarea mentei.
Andreea Zenya, reprezentantul atelierului: „Designerul i-a alaturat un top din matase.”
Dar cui se adreseaza aceste tinute?
Andreea Zenya, reprezentantul atelierului: „Cu siguranta ca si prima doamna, o adepta a stilului clasic, feminin, careia ii plac detaliile jucause…”
Banii obtinuti din vanzarea tinutelor purtate de prima doamna vor fi folositi in scop caritabil. Vot ajunge la o fundatie care ofera burse copiilor din mediul rural, care au inteligenta superioara si care provin din familii defavorizate.
De altfel, in intreaga lume, hainele primelor doamne sunt apreciate de publicul larg. Michelle Obama a donat o rochie, in urma cu cativa ani, unui muzeu din Washington, iar rochia neagra pe care a purtat-o Chaterine, ducesa de Cambridge, in timpul studentiei, s-ar fi vandut cu 65.000 de lire sterline, in urma unei licitatii, scrie stirileprotv.ro

Iată cele două ținute scoase la licitație:

dap_84271 61662568_24476400_88948500 carmen iohannis in tinuta semnata de andreea tincu images

Articole similare:

Top