Gigi Becali aruncă în stradă o femeie celebră: A dat-o-n judecată și îi ia casa

Business
27.04.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Gigi Becali a dat-o în judecată pe Cosmina Englizian, solicitând ca aceasta să îi returneze un imobil care i-ar aparţine, de fapt, lui. Alături de designer a fost chemat în judecată şi un afacerist care a avut legături cu Dinu Patriciu, iar cum miza este uriaşă pentru Gigi Becali, procesul s-ar putea transforma într-un adevărat scandal. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Ilfov.

Gigi Becali mai are un proces pe rol, în care a solicitat blocarea conturilor Primăriei Capitalei, pentru a-şi recupera banii pentru un teren luat de instituţia amintită, pentru construirea Pasajului Pipera. Gigi Becali trebuie să primească despăgubiri în valoare de 934.621 de euro, după cum au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, potrivit oglindazilei.ro.

Citește și: Mălin Bot a fost BĂTUT: Poliția l-a reținut pe agresor

Terenul în cauză avea o suprafaţă de 1.773 metri pătraţi, iar Primăria Bucureşti stabilise despăgumiri în valoare de doar 68.000 de euro pentru latifundar, adică aproximativ 38 de euro pentru un metru pătrat. În urma procesului intentat de Becali, Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să primească despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, însă Primăria Capitalei a contestat decizia la Curtea de Apel, unde s-a stabilit cuantumul despăgubirilor în valoare de 773.000 euro.

Citește și: Mircea Badea, după ce Mălin Bot a fost bătut: ‘Pentru javra asta botoasă, dementă și agresivă…’

Ulterior s-a decis rejudecarea dosarului, iar ultima decizie a magistraţilor e ca Becali să primească 934.621 euro despăgubiri, adică aproximativ 527 euro/mp.

Citește și: Ilie Năstase, DESFIINȚAT din nou: ‘S-a comportat ca ultimul derbedeu, un golan la drumul mare’

Articole similare:

Top