Gică Hagi îl FACE PRAF pe Gigi Becali: Să speculezi şi să ai bani nu înseamnă că ai totul

Interesant!
04.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Demersul pe care Gigi Becali vrea să-l facă la TAS pentru a contesta victoria Viitorului şi, implicit, titlul de campioană pe care LPF l-a acordat trupei de la malul mării continuă să-l irite pe Gică Hagi.

Înainte de a pleca, alături de alţi componenţi ai Generaţiei de Aur, la Cardiff, el a acordat un interviu pentru Dolce Sport. Iar subiectul „FCSB merge la Lausanne” l-a determinat să ridice vocea.

Citește și: CTP l-a DESFIINȚAT pe ambasadorul României în Marea Britanie: ‘Declarație IMBECILĂ’

„Eu ştiu un singur lucru în momentul de faţă: există o singură persoană în toată România care nu m-a felicitat că am câştigat campionatul! Primesc felicitări peste tot pe unde mă duc, mi se spune campion, pe stradă, în aeroport, în străinătate. De ce îmi zice lumea aşa?! Şi o persoană, una singură!, zice că nu e aşa. Pe ce? Că dacă e să facem matematică, Viitorul a făcut 69 de puncte şi Steaua 67. Să speculezi şi să ai bani nu înseamnă că ai totul. Banii nu pot să cumpere orice lucru”, a spus Hagi.

Citește și: Mesaj DE SENZAȚIE al lui Gigi Becali pentru câștigătoarea emisiunii ‘Românii au talent’

„În play-off a fost altă fază, alte reguli, lucrurile sunt clare! Juridic nu vorbesc fiindcă nu sunt avocat, dar campionatul noi l-am câştigat, punct! 99 la sută acceptă asta, doar cineva nu vrea!”, a adăugat Gică, după care a făcut trimitere la modul în care se comportă clubul la care el a jucat în a doua jumătate a anilor ’80.

Citește și: Primele IMAGINI cu teroriștii care au lovit Londra (+18)

„Aceste lucruri vin din partea unui club despre care eu am crezut că e mare… Dar un club mare ştie să piardă, eu şi asta am învăţat afară, că dacă eşti mare trebuie să ştii să pierzi. Nişte tineri au venit şi te-au bătut, trebuie să accepţi asta! Mă repet, un club mare ştie să accepte înfrângerea”, a adăugat Hagi, care a jucat la începutul anilor ’90 la Real Madrid şi la Barcelona.

Citește și: Veste IMPORTANTĂ: Ce alimente NU trebuie să consumi dimineața, pe stomacul gol

CUM ŞI CÂND SE VA JUDECA LA TAS

Cristian Jura, arbitru român în cadrul Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a explicat, în studio la Dolce Sport, câteva dintre procedurile care vor fi urmate în acest caz:

„În momentul în care depune memoriul la TAS, Steaua va achita o taxă de 1.000 de franci elveţieni”

Citește și: Donald Trump, mesaj ZGUDUITOR după atentatul de la Londra: ‘Noi suntem GATA’

„Apoi, TAS va decide dacă e nevoie de un singur judecător sau de un complet de 3. De regulă, 3 arbitri apar la cazurile complicate. Cum mi se pare acest caz? Unul delicat. Dacă se decide că vor fi 3, atunci fiecare dintre cele două părţi va alege câte un arbitru, inclusiv eu sunt pe listă, iar al treilea e propus de TAS”
„Partea care contestă, în speţă Steaua, va trimite un dosar, în 5 exemplare, după care TAS va oferi respectivul dosar celeilalte părţi, care, la rândul ei, va trimite apărarea”

Citește și: Neașteptat! De ce vine unul dintre cei mai celebri miliardari din lume în România

„Eu cred că mai devreme de 3 săptămâni nu putem avea un verdict. Viitorul poate fi şi ea parte în această judecată, dacă va solicita acest lucru”
„Avocatul Stelei, Ibarolla, a fost în trecut arbitru la TAS. A renunţat, iar în ultimii ani a avut mai multe cazuri la TAS, pe care, pe majoritatea, le-a câştigat”
„România nu are cele mai multe cazuri la TAS, dar le-a avut pe cele cu cel mai mare impact. România a fost prima ţară care a pierdut la TAS o medalie olimpică, dar şi primul campionat care şi-a schimbat componenţa după un verdict la Lausanne. În plus, TAS n-a judecat niciodată o speţă în care avea de stabilit o campioană, cum ar putea fi acum”Cristian Jura, arbitru la TAS

Citește și: Halep JUBILEAZĂ după victoria de la Roland Garros: Anunț despre accidentare

14 iulie
ae data la care va avea loc tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar în Champions League, unde sunt Viitorul şi FCSB, prima pe ruta campioanelor, cealaltă pe axa non-campioanelor

Citește și: Lovitură neașteptată pentru Antene! Pe ce loc se clasează în topul audiențelor acum
surs: gsp.ro

Articole similare:

Top