Fulgerul Bolt a lovit din nou: Cea mai urmărită cursă de la Olimpiada de la Rio de Janeiro / VIDEO

Interesant!
15.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Jamaicanul Usain Bolt rescrie în continuare istoria atletismului. Cel mai rapid om al planetei s-a impus pentru a treia ediție consecutivă a Jocurilor Olimpice în proba de 100 de metri!

Bolt nu poate fi învins. Nici măcar atunci când suferă. O cursă de nici 10 secunde a ținut aproape o veșnicie. Mai dramatică decât ne-am fi așteptat și fără record mondial, așa cum am sperat.

Citește și: Adormirea Maicii Domnului: Spunem sau nu, astăzi, ‘La mulți ani’

VEZI CURSA AICI

”Fulgerul” nu și-a putut îmbunătăți recordul. A oprit ceasul la 9.81, după o cursă controlată în primă parte de Justin Gatlin. Americanul a pornit excelent și a pus rapid mai bine de un metru între el și Bolt. Suficient cât să facă o planetă întreagă să își țină răsuflarea. Poate fi învins?

NU! După jumătatea cursei, jamaicanul tăia din avantajul adversarului său cu fiecare pas de uriaș. Se intră în ultimii 20 metri, unde Bolt este deja în avantaj. În stilul caracteristic, se relaxează pe ultimii metri, dar tot pune 8 sutimi între el și Gatlin.

Citește și: SCANDAL monstru în Biserica Ortodoxă: ‘Să-şi demonstreze ortodoxia’

Al treilea succes olimpic la 100m, depășind recordul lui Carl Lewis, medaliat cu aur în 1984 și 1988. Al șaptelea aur olimpic și încă două finale rămase, 200m și 4X100m, scrie gsp.ro.

Citește și: Acuzații fără PRECEDENT: UE ‘umilește’ Turcia. Poporul turc este traumatizat

Articole similare:

Top