FOTO Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu

Entertainment
15.09.2016
Autor: Roxana Popa

Cristi Boureanu nu-și mai poate ține fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani. cei doi au ajuns, luni seară, la Poliţie, după un scandal în plină stradă. Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de șarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru mașini ale Poliției, la Secția 2, pentru declarații, relatează romaniatv.net

Cristi Boureanu a trebuit să dea explicații privind  scandalul din zona Herăstrău, cu fiica sa, martorii susținând că ar fi obligat-o pe Ioana să urce în mașina lui, ca să o ducă acasă. Cristi susține că unica sa moștenitoare nu-l mai ascultă în ultimul timp, ba, mai mult, că ea ar fi plecat duminică, 11 septembrie, din apartamentul lor din Constanța, fără consimțământul acestuia, pentru a petrece alături de prietenii din București.

Poliția a emis un comunicat de presă și a început cercetările împotriva lui Cristi Boureanu, pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului: „Cu privire la imaginile difuzate în mass – media facem următoarea precizare: în jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într- un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fața locului s- au deplasat mai multe echipaje de Poliție care au constat faptul că cele doua persoane sunt tata și fiică și conflictul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu.

Persoanele au fost conduse la Secția de Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept.A fost sesizată DGASPC Sector 1 pentru măsuri din competenta. Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale. De asemenea, Poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetarilor să fie dispuse măsurile legale, cercetari care se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lânga Judecătoria Sector 1″.

ioana-boureanu ioana_boureanu_sexy_1_38230500 ioana_boureanu_sexy_2_74909500 ioana_boureanu_sexy_4_08914300 ioana_boureanu_tigara_43064200

Articole similare:

Top