Fosta amantă a lui Gheorghe Nichita a luat o decizie radicală

Interesant!
03.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Fosta amantă a primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson, a demisionat de la Primăria Iaşi începând cu 30 iunie, cererea sa fiind acceptată de actualii şefi ai municipalităţii ieşene.

Demisia Adinei Samson a venit cu doar câteva zile înainte ca Gheorghe Nichita să fie eliberat din arest la domiciliu. Samson nu mai este angajată în cadrul primăriei începând cu data de 30 iunie, conform unor surse din cadrul municipalităţii. Ea deţinea funcţia de şefă a departamentului Managementul Calităţii, un departament cu atribuţii relativ neclare, post din care încasa aproape 3.500 lei lunar.
Avocatul acesteia, Dragomir Tomaşeschi, a confirmat informaţia corespondentului “Adevărul”, precizând următoarele: „Această despărţire pe cale amiabilă de Primărie s-a întâmplat din cauza groazei pe care domnişoara Samson o avea având în vedere că Gheorghe Nichita urma să se întoarcă la Primărie, dar şi unor temeri profunde pe care le are privind relele pe care acesta i le poate face, cum de altfel, s-a întâmplat şi în trecut”. Potrivit DNA, Adina Samson ar fi fost urmărită de efective ale Poliţiei Locale din Iaşi, la instigarea primarului-suspendat Gheorghe Nichita.
Samson a avut o relaţie amoroasă cu Nichita pentru mai multă vreme, perioadă în care spune că a fost hărţuită şi chiar lovită de baronul PSD.

Articole similare:

Top