Fiscul o execută la Antonia. Cât are de dat artista statului

Business
29.12.2015
Autor: Alexandru Toma

Pe langa toata tarasenia ce o are de trecut ca sa poata macar sa o aduca pe Maya in vacante alaturi de fratele sau Dominic, pe capul Antoniei a mai venit un necaz. Fiscul, foarte atent in ultima vreme cu artistii de succes, o va  executa silit pe cantareata cu… trei sferturi de miliard.

executata silit antonia Antonia, executata silit de Fisc

Societatea artistei, firma Antonia Music SRL, este executata silit de catre  Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Antonia este datoare la bugetul statului nu mai putin de 74.067 de lei reprezentand impozit pe profit si taxa pe valoare adaugata aferente anului 2014 (an in care, oficial,  a avut profit de 320 de mii de lei).  La acestia se adauga 2300 de lei penalizare pentru intarzieri de plata. Potrivit datelor oferite de ANAF, la rubrica “Observatii” lucrurile sunt foarte clare: “s-a inceput procedura de executare silita”. Antonia ar putea iesi din calculele Fiscului in cazul in care si-ar achita datoriile. Cat despre chestiunea cu Maya, lucrurile inca nu s-au clarificat.

antonia 1 Antonia, executata silit de Fisc

Antonia este asteptata si in fata autoritatilor din Italia pentru a semna documentele ce i-ar permite Mayei sa calatoreasca in Romania. Este un demers legal cu care vedeta pare ca a avut ceva probleme in conditiile in care, potrivit surselor noastre, a refuzat luni de zile sa faca acest lucru. Oricum, vizita ei in Italia, acolo unde si-a petrecut Craciunul alaturi de fiica ei pare a fi  ocazia perfecta pentru a rezolva si acest detaliu care  pare afi o adevarata piedica in calea fericirii Antoniei.

Articole similare:

Top