Fina lui Mircea Eliade s-a iubit cu Charlie Sheen și se teme că are SIDA / FOTO HOT

Dive
15.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Charlie Sheen (50 de ani) a șocat Hollywood-ul, la sfârșitul anului trecut, când a dezvăluit într-o emisiune TV că este infectat cu HIV şi a ţinut secretul ani buni. Însă, cele mai afectate au fost, de departe, femeile ce i-au trecut prin pat. Pe lista extrem de lungă de foste iubite și aventuri de noapte se numără însă și Mircea Monroe, nimeni alta decât fina celebrului scriitor român Mircea Eliade.

Citește și: Adormirea Maicii Domnului: Spunem sau nu, astăzi, ‘La mulți ani’

Actorul, care ar fi contractat virusul HIV după divorțul din 2006 de Denise Richards, cu care are două fete, s-a lăudat că ar fi facut sex cu peste 5.000 de femei, astfel că viața sa intimă a ținut primele pagini ale presei multă vreme. Însă, în noiembrie anul trecut când a confirmat că are virusul, el a dat asigurări că și-a protejat partenerele de sex și că acestea știau ce probleme are, lucru care s-a dovedit a nu fi adevărat și acesta ar fi putut să pună în pericol viața mai multor femei superbe de la Hollywood.

Citește și: SCANDAL monstru în Biserica Ortodoxă: ‘Să-şi demonstreze ortodoxia’

Mai mult, potrivit revistei americane National Enquirer, actorul ar fi putut să le dea virusul HIV acestora nu doar printr-un contact sexual, ci și printr-un sărut profund. Mai exact, reprezentanții Centrului de control și prevenire al acestei boli susțin că virusul nu se dă prin salivă, însă poate fi transmis printr-un sărut pasional și profund dacă persoană cu HIV are răni în gură sau gingii sângerânde și astfel se face schimbul de sânge între ei. În plus, jurnaliștii americani susțin că acesta a avut relații cu numeroase actrițe celebre printre care Lindsay Lohan, Jenny McCarthy, Selma Blair, Kerri Kenney-Silver, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Kristen Renton, Anna Hutchison, Odette Annable, Ana de la Reguera, Nicole Travolta, LeAnn Rimes, Gina La Piana și fostele soții, Denise Richards și Brooke Mueller, dar și cu superba Mircea Monroe, fina celebrului scriitor român Mircea Eliade, și mai mult ca sigur acestea tremură acum de frică la gândul că actorul ar fi putut să le pună viața în pericol.

Citește și: Acuzații fără PRECEDENT: UE ‘umilește’ Turcia. Poporul turc este traumatizat

Monroe a povestit presei americane că tatăl ei a fost student al marelui profesor de istorie a religiilor Mircea Eliade la Universitatea din Chicago. Acesta a fost atât de impresionat de filosof încât a decis ca atunci când va avea un copil să-l boteze Mircea. Deși noul-născut a fost o fată, omul și-a respectat cuvântul și așa a apărut în SUA ciudatul și unicul nume de Mircea pentru o persoană de sex feminin. De altfel, Eliade a devenit şi naşul micuţei.

Citește și: Atac ARMAT în Germania.UPDATE / FOTO

Chiar dacă nu l-a cunoscut pe părintele ei spiritual, Eliade murind în 1986 când micuţa avea doar 3 ani şi se afla în Fiji cu părinţii ei, frumoasa blondă ştie că numele pe care îl poartă este unul celebru.
Blondina are la activ roluri în zeci de filme artistice si seriale, printre care și „Magic Mike” , „The Mentalist” ori „Anger Management”, unde s-a distrat chiar alături de Charlie Sheen.

Citește și: Traian Băsescu, SCANDAL în direct pe B1 TV: Cu cine s-a certat fostul președinte

sursa: libertatea.ro

fc260b989ecfd166ab97134c35ccc364_full Mircea Monroe - The Black Waters of Echo's Pond_3-500 Mircea Monroe - The Black Waters of Echo's Pond_4-500 MirceaMonroe,LeeleeSobieski&DonnamarieRecco@FindingBliss-CMA_2-500 Mircea-Monroe-nude-sex-scene

Articole similare:

Top