Fiica unui fost premier șterge pe jos cu Rareș Bogdan: Vă rog, daca nu știți, măcar tăceți

Analisti / Jurnalisti Politici
10.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Oana Roman l-a criticat dur pe realizatorul de emisiuni Rares Bogdan. Fiica fostului premier al Romaniei a fost scoasa din sarite de nepriceperea unui jurnalist care se laudă cu valoarea sa.

Rareș Bogdan a afirmat ca premierul Victor Ponta si-a petrecut ultima perioada in „lumea araba”, el aflandu-se in Turcia unde a suferit o operatie la genunchi. Oana a luat foc cand a auzit aceasta afirmatie si i-a oferit o lectie de geo-politica pe Facebook.
„Astazi am deschis televizorul….ajung din greseala pe un post unde un domn ..moderator….la un post de stiri….afirma, citez: ” in lumea araba acolo unde dl Ponta si a petrecut ultima luna.” .Am incheiat citatul….Dle .moderator…Turcia nu este in lumea araba….este o tara musulmana dar nu araba. Si asta pentru ca: nu toti musulmanii sunt arabi, nu toti arabii sunt musulmani….( multi arabi sunt crestini) iar dintre musulmani doar 20 la suta sunt arabi. A fi arab inseamna a vorbi araba nu a fi musulman. Sunt peste un miliard de musulmani in lume iar dintre ei , arabi sint pana in 300 de milioane. Majoritatea musulmanilor sunt in India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Turcia. Multi sunt in Africa….dar NU Sunt arabi. Turcia este o tara musulmana intre Europa si Asia….o tara Orientala, dar nu araba. Va rog daca nu stiti macar taceti.”, a scris Oana pe contul ei.

Articole similare:

Top