Fiica lui Adrian Enache și-a arătat sânii: Cum sunt după ce a fost tăiată de violator / FOTO

Beauty
20.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Fiica lui Adrian Enache a reuşit să scape de complexul legat de urmele lăsate pe piept de libanezul care a vrut să o violeze în urmă cu trei ani.
Diana Enache a încercat să mascheze, în toată această perioadă, cicatricea formată în urma tăieturii cu briceagul de Kanaan Ali Riad. Recent, însă, ea a renunţat la bluzele pe gât şi s-a pozat în mai multe ipostaze, lăsând la vedere un decolteu adânc.

Citește și: Hans Klemm e pe făraş. Gestul care i-a enervat pe republicani (surse)

Astfel, așa cum se vede și în pozele de mai jos, la nivelul sânului stâng se observă clar urma tăieturii cicatrizate.
În dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, Diana Enache a fost atacată cu un cuţit, în scara blocului în care locuieşte, chiar de către cel care asigura paza clădirii. Diana, care avea 17 ani la momentul respectiv, se întorcea de la o petrecere când, în scara blocului, a realizat că nu funcţionează lumina, moment în care i-a cerut portarului să o ajute.

Citește și: CUTREMURĂTOR O celebră avocată spune ce i-a făcut un lucrător SIPA: Ce pățeau magistrații

Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar bărbatul a scos un briceag, rănind-o pe tânără la nivelulor mâinilor şi toracelui. Diana Enache a primit îngrijiri medicale la Floreasca, plângerea împotriva agresorului fiind depusă chiar de Adrian Enache la Secţia 2 din Capitală. În faţa omenilor legii, libanezul a declarat că tânăra l-ar fi jignit, pentru că este arab şi se afla în perioada respectivă în Ramadan. Oamenii legii au ajuns însă la concluzia că libanezul ar fi încercat să o violeze.

Citește și: Zoltan Teszari RUPE TĂCEREA: Ce spune despre DEZVĂLUIRILE de la Antena 3 și ‘întâlnirea’ cu Băsescu

Kanaan Ali Riad, de 48 de ani, a fost trimis în judecată pentru pentru infracţiunile de tentativă la viol şi purtare abuzivă. La mijlocul lunii octombrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe libanezul Kanaan Ali Riad la cinci ani de închisoare. În plus, l-a obligat la plata unor daune morale de 50.000 de euro în solidar cu societatea angajatoare.

Citește și: Nimeni nu a mai spus așa ceva despre Hagi: Etichetele lui Ion Țiriac

sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top