Fiica arhidiaconului Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale și fondatorul Grupului Psaltic Tronos, are nevoie de AJUTOR

Healthy Living
24.05.2022
Autor: Cristi Teodorescu

Arhidiaconul Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale, fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Române, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Îndrăgitul părinte a vorbit despre clipele grele prin care trece fiica sa cea mică, Irene, în vârstă de numai 3 ani, care a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Irene este internată, alături de mama sa, Daniela, la Institutul Clinic Fundeni, unde a început tratamentul cu citostatice. Părintele Mihail Bucă îi roagă pe cei care pot să ajute să doneze în conturile special deschise în numele lui Irene.

”Alături de Irene!

Sunt arhidiaconul Mihail Bucă. Cei mai mulți mă cunoașteți de la Catedrala Patriarhală, unde slujesc din 1997. Sunt fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Române și tatăl a cinci copii. Alături de soția mea, Daniela, Dumnezeu ne-a binecuvântat, în căsnicia noastră, cu Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și micuța Irene.

Despre Irene vă voi vorbi în acest mesaj către voi. În urmă cu câteva zile, fetița noastră a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Mulți dintre voi ne sunteți alături și vă simțim rugăciunile și încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulți dintre voi sunteți ”Alături de Irene”, iar ea știe.

Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene așa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Însă, știm că și voi sunteți forța nostră.

Vin în fața voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.

În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USR. Donația se poate face prin transfer bancar.

Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina

Cont RON:   RO09RNCB0087171024460002

Cont EURO: RO79RNCB0087171024460003

Cont USD:    RO52RNCB0087171024460004”, este mesajul transmis de părintele Mihail Bucă.

Articole similare:

Top