Face portretele vedetelor din…legume: Ce a folosit la portretul lui Donald Trump / VIDEO

Analisti / Jurnalisti Politici
16.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Un tanar ucrainean creeaza portretele unor oameni celebri folosind legume, fructe si tot felul de alimente. De fapt, la fiecare lucrare schimba materia prima. Dar, regula de baza, totul ramane comestibil.

Nu este un maestru bucatar care aranjeaza farfuria, ci un artist care pregateste urmatoare sa lucrare. Mai precis, un portret vegetal al celui de al 45-lea presedinte american, Donald Trump.

Citește și: Dragnea a schimbat strategia: rezultatul unei întâlniri de taină în PSD

Pavlo Bondar nu a facut niciodata studii de pictura, dar are un talent inascut, cu totul special. De cand era copil creeaza portretele unor personalitati, cu ce gaseste prin gradina, in frigider sau la piata.
Printre reusitele sale artistice se numara un portret Vincent Van Gogh din paine si ceai, precum si o Beyonce din ciocolata.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu a fost DENUNȚAT: Cine e semnatarul și care sunt acuzațiile

Pavlo Bondar: „Pentru fiecare lucrare noua aleg un material pe care nu l-am mai folosit inainte. Eu cred ca paleta de culori pentru pictura iti restrange posibilitatile. Dar sunt ata de multe produse alimenare.
Care nu au doar un gust specific, ci si proprietati care ma ajuta in creatiile mele, care arata intr-un anume fel pe panza, dupa ce se usuca”.

Citește și: Rusia a ATACAT iar Ucraina cu o ARMĂ folosită în premieră

Pavlo viseaza la propria sa expozitie. Deocamdata are in portofoliu 10 portrete. A mai realizat unele, care insa s-au alterat. De exemplu, o Lady Gaga din fructe, presedintele chinez din sushi si regina Elisabeta a II-a din ovaz si-au cam pierdut prospetimea dupa cateva zile.

Sursa: PRO TV
61862700

61862701

Articole similare:

Top