Era aşteptată pe scenă de mii de oameni, iar ea făcea sex în backstage / VIDEO

Arta si Cultura
25.11.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Una dintre cele mai sexy artiste din Republica Moldova care s-a afirmat destul de repede în industria muzicală românească a comis-o înaintea unui concert. Cuprinsă de mrejele iubirii, blondina şi-a întărziat apariţia pe scenă din cauza unei partide de amor.

Natalia Gordienko, frumoasa artistă care s-a afirmat în România alături de Mohombi, a povestit despre cel mai inedit moment din viaţa ei, scrie spynews.ro.

Citește și: Se anunţă DIVORȚUL anului: Două SUPER-VEDETE vor ajunge în faţa judecătorilor

Frumoasa moldoveancă a căzut pradă iubirii chiar înainte de a urca pe scenă. Mai exact, Natalia şi-a lăsat fanii să aştepte apariţia ei pe scenă pentru că pasiunea şi-a spus cuvântul şi atmosfera s-a încins destul de tare în backstage, totul culminând cu o partidă de amor.

„S-a întâmplat în Ucraina, la un concert de anul nou. Eram foarte pasionali, ne iubeam foarte mult, aşa că am făcut dragoste chiar înainte de a ieşi pe scenă să cânt”, a povestit Natalia.

Citește și: De necrezut! Ce conțin, de fapt, micii din comerț și care sunt mărcile cu cea mai multă carne

Momentul a fost unul plin de intensitate datorită faptului că fanii o aclamau şi aşteptau cu mare nerăbdare apariţia ei pe scenă. „ Adrenalina era la maximum pentru ca eram chemată pe scenă şi fanii îmi scandau numele”, a mai povestit frumoasa moldoveancă.

Citește și: Scandal imens după prăbuşirea de pe Marte: Cum se apără românul considerat vinovat

Natalia Gordienko s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton după ce a lansat mai multe piese în colaborare cu artişti renumiţi, ultimul fiind Mohombi. De asemenea Natalia s-a afirmat şi după participarea de la Eurovision alături de Arsenium, fostul component al trupei O-Zone, dar şi datorită pictorialelor incendiare pe care le-a relizat pentru diferite publicaţii.

Citește și: Incident GRAV la Therme: Un tânăr a fost OPERAT de urgență. Ce a pățit

991831 natalia-3 55c83ff838143_55c83ff8381aa_67881700

Articole similare:

Top