Eleva violată din Vaslui, după pozele nud cu ea: M-am încălzit

Interesant!
09.09.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Raluca Munteanu, eleva violată din Vaslui, e implicata intr-un nou scandal, odata cu aparitia in presa a unor poze nud cu ea. Ea Munteanu a hotarat sa explice cele intamplate, dar nu personal, ci prin intermediul avocatei ei, Mioara Donosa.

Citește și: Eleva violată din Vaslui, decizie ȘOCANTĂ

 „Care e problema? Este tanara, trebuie sa-si refaca viata. Sper din toata inima ca fata sa poata avea incredere intr-un tanar si sa-si refaca viata. Daca chiar s-a încalzit, asa cum scrie acolo, foarte bine, inseamna ca fata e sanatoasa”, a declarat reprezentanta legala a Raluca, pentru ziarul Vremea Noua din Vaslui.

„De cand am aflat, am fost convinsa ca nu e adevarat. Nu are cum sa fie refacuta dupa ceea ce i s-a intamplat, ca sa aiba asemenea discutii pe Facebook. Mi-a confirmat ca nu e adevarat nimic din ceea ce s-a scris, ca nu exista nicio discutie cu vreun misterios, nicio fotografie, totul e o inventie. Ba chiar, fata mi-a spus ca pana pe 10 august nu a avut telefon si nici calculator, singurul membru din familie care avea telefon era tatal si era un model vechi.

Citește și: S-au bronzat fără sutien pe terenul de rugby în București / FOTO HOT

Pe 10 august a primit cadou un telefon si un calculator, de la cativa prieteni de-ai mei din Anglia, iar acest lucru il poate dovedi cu chitante. Intr-adevar, fundalul pare a fi din casa ei, dar se vede ca sunt fotografii trucate. Cele cu ea imbracata, in fata dulapului, da, sunt ale ei, celelalte nu. Si chiar daca ar fi adevarate, nu stiu ce influenta ar avea asupra activitatii infractionale”, a mai tinut sa precizeze Mioara Donosa.

Citește și: Astea sunt cele mai tari selfie-uri făcute de românce: Made în Oltenia, Banat și București / FOTO HOT

Articole similare:

Top