Elena Udrea a făcut parada modei în fața judecătorilor

HOT
20.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Elena Udrea s-a prezentat joi dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiției, după ce magistrații au prelungit controlul judiciar. Ținuta ei a reușit să capteze toată atenția.

Elena Udrea a declarat că nu o deranjează neapărat controlul judiciar, dar nici nu-l consideră necesar, motiv pentru care a depus contestație.

Citește și: Știi cât de bună e la pat după chiloții pe care îi poartă

Ajunsă încă de la primele ore ale dimineții la Înalta Curte de Casație și Justiție, Elena Udrea a atras atenția celor prezenți prin ținuta sa. Ea a purtat ca întotdeauna pantofi cu tocul înalt, pe care i-a asortat cu rochia neagră deasupra genunchiului, dar și cu jacheta argintie.

Citește și: Gemetele ei l-au scos din sărite pe vecinul Laurențiu! Ce a făcut omul e demențial

Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, în dosarul „Gala Bute”.
Udrea a stat în arest la domiciliu din 7 mai până în 16 iunie. Din 25 februarie până în 30 aprilie, Udrea a fost încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgşor.

Citește și: Iată la ce filme porno se uită româncele pe site-urile de specialitate

Elena Udrea a fost trimisă în judecată, pe 21 aprilie, în dosarul „Gala Bute”, în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte, scrie libertatea.ro.

Citește și:  Soția lui Mircea Badea, Carmen Brumă, fotografiată fără sutien / FOTO
udrea_807a7c_b969784b79_wk

udrea1_14_49a8ecd9bc_wk

udrea2_14_7a50343dc3_wk

Articole similare:

Top