Elena Băsescu și-a luat copiii și a plecat din țară / FOTO

Interesant!
08.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Elena Băsescu și soțul ei, Bogdan Ionescu, alături de cei doi copii pe care îi au împreună, au plecat, ieri, în prima vacanță departe de meleagurile mioritice. Cei doi au fost surprinși de reporterii Spynews.ro chiar în momentul în care au ajuns în Turcia, locul în care își vor petrece câteva zile relaxante.

Deciși să se bucure din plin de prima vacanță de când au devenit părinții celui de-al doilea copil al lor, Elena și Bogdan au ales să meargă într-un resort de cinci stele din Antalya, zona favorită de concedii a românilor. Încă de cum au ajuns pe aeroport, cei doi și-au împărțit rolurile: Elena l-a băgat într-un ham pe Traian, fiul de doar câteva luni pe care îl are, iar Bogdan a luat-o de mână pe Sofia, fiica lor de aproape doi ani.
inându-l cu grijă, la piept pe micuțul Traian, Elena l-a așteptat, răbdătoare, pe pista pe care au aterizat, pe soțul ei, pentru a merge împreună, cu toții, la autobuzul care urma să îi ducă în aeroport.
Ceea ce se poate remarca însă este felul în care arată Elena la puțin peste jumătate de an de la nașterea fiului ei. Mai exact, EBa a făcut furori cu formele ei, majoritatea românilor care au călătorit cu ea în avion admirând-o discret pe fiica cea mică a fostului președinte al României.
eba1(1)

eba2(1)

Articole similare:

Top