Ele sunt femeile cu cei mai mari și mai mici sâni: Locul ocupat de românce

Beauty
11.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Cercetătorii au comparat mărimea medie a sânilor naturali ai femeilor din 108 ţări. Rezultatele arată că americancele au cei mai mari sâni, iar filipinezele-cei mai mici.

Studiul, realizat în scopuri ştiinţifice, nu a inclus femeile care au suferit vreo operaţie, femeile care au fost însărcinate, pe cele care au alăptat sau care au rămas însărcinate cu 12 luni înainte de începerea cercetării, iar rezultatele indică faptul că femeile din Statele Unite sunt cele mai dotate, scrie eva.ro.

Citește și: Avertisment dur al specialiştilor: Asta ne aduce îmbătrânirea rapidă

Studiul publicat în The Journal of Female Health Sciences şi citat de ziarul britanic Daily Mail arată care sunt dimensiunile medii ale sânilor femeilor în fiecare ţară, analizând şi mărimea cupelor în fiecare naţiune.

Aproape 400.000 de femei din toată lumea au participat la măsurătorile efectuate, etalonul reprezentându-l măsurile standard din Uniunea Europeană. Unele măsurători au fost realizate cu ajutorul clasicei benzi de măsurare, altele s-au bazat pe „examinarea vizuală” şi pe scanarea 3D.

Cercetătorii au preferat să împartă femeile din SUA în două categorii, caucaziene şi noncaucaziene (afro-americane, hispanice, asiatice).

Citește și: Ion Ţiriac face anunţul momentului: Magnatul spune tot despre Simona Halep

Concluzia lor este că americancele caucaziene au cei mai mari sâni, cu un volum de 1.660 ml şi o mărime a cupei mai mare de F. Noncaucazienele din America sunt şi ele bine dotate, cu un volum mediu al sânilor de 1.089 ml şi mărimea cupei E.

Precizând că au măsurătorile nu au inclus femei care şi-au pus implanturi cu silicon, oamenii de ştiinţă au explicat că diferenţele între grupuri de datorează unor factori naturali, precum hormonii din alimentaţie, deşi studiul nu s-a axat pe analizarea acestora, ci doar pe rezultate. Ei au ajuns, totuşi, la concluzia că obezitatea nu poate fi pusă în relaţie directă cu mărimea sânilor, întrucât şi femeile atletice sau slabe pot avea sânii mari.

Pe locul doi în clasamentul ţărilor cu cele mai dotate femei se situează Canada, cu mărimea medie a cupei E, urmată de Irlanda, Polonia şi de Marea Britanie.

Citește și: ANUNŢ OFICIAL: Două mari companii auto vor să vină în România

România se situează la mijlocul acestui clasament – femeile din ţara noastră au sâni cu un volum mediu de 370 ml şi cu o mărimea B a cupei, cu puţin sub media unguroaicelor (380), mărimea B.

Rezultatele din celelalte ţări par să se încadreze în media regiunilor din care fac parte aceste state, remarcă Daily Mail. Astfel, femeile cu cei mai mari sâni trăiesc în America de Nord şi în Europa, unde Olanda şi Islanda se clasează în Top 10.

Cele mai multe ţări africane apar în a doua jumătate a clasamentului, în timp ce statele asiatice, în special cele din Asia de Sud-Est, se află la coada clasamentului.

Citește și: NATO a transformat România în carne de tun

În medie, femeile din Filipine, Malaezia, Bangladesh, Samoa şi din Insulele Solomon au cei mai mici sâni.

Citeşte şi Scandal uriaş între Simona Traşcă şi fostul iubit. „Sâni falşi, fund fals….”

Autorii studiului au mai descoperit că cele mai multe femei poartă sutiene cu mărimea greşită, percepţia lor fiind că au sânii mai mari decât sunt aceştia în realitate, scrie ziarul citat.

Citește și: Stenograme-surpriză într-un megadosar DNA: Ce discutau VIP-urile pe WhatsApp

TOP CEI MAI MARI SÂNI

1. SUA

2. Canada

3. Irlanda

4. Polonia

5. Marea Britanie

Citește și: Consulul general onorific al României în El Salvador a fost ASASINAT

TOP CEI MAI MICI SÂNI

1. Filipine

2. Malaezia

3. Bangladesh

4. Samoa

5. Insulele Solomon

Articole similare:

Top