Ei sunt românii care-și vând nunta pe OLX

Interesant!
27.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Încurcate sunt căile lui Cupidon! Un cuplu de tineri din Râmnicu Vâlcea se pare că a ales un alt plan față de cel programat în urmă cu doi ani. Știm cu toții cât de greu îți este să găsești o sală de nuntă în municipiul Râmnicu Vâlcea, așa că nu mare ne este mirarea atunci când auzim că unele cupluri nici măcar nu mai ajung la altar, alegând căi separate de viață. Probabil la fel se întâmplă și cu cei doi tineri care au ajuns să-și vândă nunta pe Olx. Partea mai puțin plăcută este că au plătit niște avansuri destul de consistente, și șansele ca viitorii miri să aleagă aceleași servicii este una destul de mică…

Citește și: Noi măsuri ale Guvernului tehnocrat: Apare o nouă TAXĂ

“Nunta reprezintă cel mai important pas din viața unui cuplu, iar noi am ales pentru acest eveniment data de 01.07.2017, dată rezervată cu 2 ani înainte (restaurant, formație, servicii foto-video). Pentru că viața a avut alt plan pentru noi, suntem nevoiți să renunțăm la organizarea acestui eveniment.

Am ales restaurantul Luxury Events Garden din Râmnicu Vâlcea, locație cu vedere spre lac și priveliște superbă! Cedăm locația pentru data menționată mai sus. S-a discutat (nu impus) despre un număr de 180-200 de invitați. Restaurantul are capacitatea de a primi până la 350 de invitați. Avansul achitat a fost de 3000 RON.

Citește și: SCANDAL monstru în Italia după cutremur. Datele privind intensitatea ar fi fost falsificate/ VIDEO

S-a rezervat Formația Cromatic, pentru care s-a plătit un avans de 1500 RON. Formația cânta foarte bine, mai multe genuri muzicale și oferă diverse momente artistice incluse. Solista trupei are o voce genială!

Am semnat contract pentru servicii foto-video cu cei de la Luxury-Photo-Video din București – pachet Premium (3 cameramani, 2 fotografi, drona, ședința foto în studio, ședința foto trash the dress, albume, tablouri, interviuri cu invitații și multe alte servicii incluse). Avans achitat 6000 RON, cu un rest de plată de 4000 RON.

Preferăm să cedăm toate serviciile. Mai multe detalii despre serviciile menționate putem discuta telefonic”, este anunțul publicat pe site-ul olx.ro.

Citește și: Alertă declanșată de specialiști: Astea sunt deodorantele roll on care pot aduce cancerul

sursa: b1.ro

Articole similare:

Top