După Andreea Marin, și Sandra îl părăsește pe Tuncay Ozturk: Anunțul făcut pe Facebook

Dive
29.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Tuncay Ozturk şi-a anunţat prietenii virtuali că relaţia lui cu Sandra, asistenta din cauza căreia s-a spus că a divorţat de Andreea Marin, a ajuns la final. Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia anunţă că Sandra, asistenta sa, îl părăseşte pentru a se muta la Londra.

”Am trecut prin multe împreună, bune şi rele, iar pe lângă faptul că m-a ajutat foarte mult la serviciu, între timp, mi-a devenit şi cea mai bună prietenă.

Citește și: SOV trage semnalul din pușcărie: Din acest moment, Dragnea a devenit la propriu un pericol național

Multe minciuni au fost la mijloc după divorţ, despre mine şi ea, însă prietenul ei şi familia, nu au luat în seamă toate acestea şi au mers în continuare pe drumul lor. Le mulţumesc si ar trebui să fie mândri de faptul că au crescut o fată minunată. Aş vrea să îi mulţumesc şi iubitului ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în tot timpul acesta şi pentru că a dat dovadă de multă eleganţă, ţinând cont de ştirile apărute.
Vreau să îi mulţumesc Sandrei pentru tot ce a făcut pentru mine. Sunt sigur că nu multe persoane ar fi reuşit să se menţină puternice în faţa acestor îmbârligături.

Citește și: Victor Ponta revine în forţă şi-l ‘face praf’ pe Liviu Dragnea: ‘A preferat să piardă alegerile’

Dar acum este timpul pentru următorul nivel în viaţa Sandrei şi anume, mutarea în Anglia, alături de prietenul ei.
Probabil pentru câţiva nu este o surpriză deoarece s-a mai scris în presă despre acest subiect acum câteva luni iar momentul acesta, a şi venit, din păcate.
Sunt supărat deoarece pierd o persoană foarte bună, drept colegă, dar pe de altă parte, sunt fericit pentru că am câştigat o prietenă adevărată.

Citește și: Scandal imens în Biserica Ortodoxă! Un înalt ierarh a fost CATERISIT (depus)/ DOCUMENT

Aseară am petrecut până dimineaţă cu toţii, alături de prieteni, dar nu în semn de „la revedere” ci în cinstea unei bune prietenii de durată.

Iar astăzi, este ultima zi a Sandrei la serviciu. Îi doresc numai bine şi sănătate şi sper ca totul să decurga bine în Anglia pentru ei doi, deoarece merită fericire din plin şi multe bucurii.”, a scris Tuncay Ozturk pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Ipostază INEDITĂ! Elena Udrea, surprinsă la clinica de fertilizare: Îmi doresc un copil, dar…

Articole similare:

Top