Dubaiul face ceva ce nu mai există: Ultima invenție a miliardarilor / VIDEO

Business
09.01.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Emiratul Dubai a dezvăluit luni un nou megaproiect turistic, ce prevede construirea celui mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu, care va avea aproximativ 1.400 de locuri de acostare pentru iahturi de lux, transmite France Presse.

”Dubai Harbour” va include, de asemenea, un port de îmbarcare pentru croaziere și un terminal ce va putea găzdui 6.000 de pasageri simultan, a anunțat guvernul într-un comunicat.

Citește și: Tehnocrații, reacție la ACUZAȚIILE lui Liviu Dragnea: ‘Dorel a ajuns la guvernare. Îi dă cu virgulă’

Dubaiul, unde se află deja deja cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa, a precizat că principala clădire a acestui nou proiect va fi un turn de 135 de metri, ‘Dubai Lighthouse’ (farul din Dubai), dotat cu un hotel și un loc de observare.

Acest port de agrement va crește la 4.400 capacitatea totală de primire a iahturilor din emirat, potrivit comunicatului. Acesta va fi construit în cartierul de lux Dubai Marina, aproape de o mare insulă artificială în formă de palmier.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu explică `GAFA` de la Cotroceni: De ce nu a jurat pe Biblie

Orașul-stat s-a plasat de mulți ani ca o destinație de turism și afaceri între Europa și Asia, datorită investițiilor uriașe în malluri și reședințe de lux. Dubaiul a atras 14,2 milioane de turiști în 2015.

Citește și: Decizie CAPITALĂ luată de Hillary Clinton: Ce a anunțat fosta candidată la șefia SUA

Articole similare:

Top