DRAMATIC Soția unui fost primar al Capitalei, violată de propriul tată

Interesant!
24.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

După ce cazul tinerei de 18 ani din județul Vaslui, care a fost violată cu sălbăticie de șapte tineri până la leșin a intrigat o țară întreagă. În ciuda tuturor strigătelor pentru dreptate, cei șapte sunt în continuare în libertate, iar cazul intens dezbătut.

Citește și: Imagini din timpul violului de la Vaslui

Soția unui fost primar al Capitalei povestește că a fost violată chiar de tatăl său. Oana Lis, soția lui Viorel Lis, susţine că a fost victima violurilor.

Citește și: Ponta Viteazu’ a căzut de pe Breazu’

„Tatăl meu m-a abuzat sexual de la 12 ani si psihic, nu numai sexual. Pur si simplu astepta sa se faca seara si mama mea sa adoarma.Ma punea sa mananc de unde mancau animalele. Ma punea sa il omor, intr-o zi s-a dat cu benzina si mi-a spus mie sa ii dau foc. Am vrut sa ma omor si pe mine si sa il omor si pe el. Lucrurile astea le-am vorbit eu cu mine, cu Dumnezeu si cu tatal meu. Acum ma simt mai puternica si pot sa vorbesc.
Tatal meu, pentru ca nu m-a ajutat nimeni sa il bag la puscarie, a inceput o relatie cu alta femeie si a inceput sa o abuzeze si pe fiica ei.
Ma batea nonstop. La vremea respectiva vroiam sa ma sinucid, am si incercat, dar credinta ca voi avea o viata mai buna, un viitor, m-au impiedicat. Ma teroriza, imi spunea ca daca spun ceva se va sinucide si ca eu voi fi pacatul suprem. „

Articole similare:

Top