DRAMĂ Ce i s-a întâmplat femeii care a vrut să ajungă președintele României

Interesant!
21.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

S-a luptat cot la cot cu bărbaţii să ocupe cel mai râvnit fotoliu din ţară! A fost prima femeie din istoria României care a dorit să devină preşedinte şi s-a înscris în cursa pentru prezidenţială, în anul 2000, însă rezultatul a fost mai mult decât dezastruos. Avocat de meserie, Graţiela Bârlă trăieşe de puţin timp un alt coşmar.

Fosta candidată s-a ales cu un dosar prin care i se cere evacuarea din locuinţă. Culmea, cel care vrea să o „arunce” în stradă este chiar fostul soţ. Uimită de gestul bărbatului, Graţiela Bârlă a spus, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că problemele dintre ea şi fostul partener de viaţă sunt mai vechi. „Timp de 19 ani am fost căsătoriţi şi am împărţit acelaşi domiciliu conjugal, iar acum el vrea să mă evacueze. Însă nu se va întâmpla asta. Problemele noastre au început în momentul în care el şi-a găsit o amantă cu 30 de ani mai tânără. Bărbaţii de la o vârstă sunt foarte uşor de manipulat. Eu îmi văd în continuare de viaţa mea. Fac filme, scriu cărţi şi cine ştie? Poate în viitor voi candida din nou la Preşedinţia României. Sau poate alte femei mă vor urma, pentru că sunt foarte multe reprezentante ale sexului frumos extrem de inteligente”, a spus avocat Graţeila Bârlă. Proceul prin care Lucian Cornescu, fostul soş al femeii, cere evacuarea acesteia, dar şi a aaltor pesoane, a fost depus la Judecătoria Sectorului 2, magistraţii nestabilind încă un prim termen.
Alegerile pentru președinția României din anul 2000 s-au desfășurat în două tururi de scrutin, fiind câștigate de candidatul PDSR, Ion Iliescu. Rezultatele primului tur de scrutin au declanșat o mobilizare în favoarea lui Ion Iliescu, acesta fiind susținut chiar de către foști oponenți ai săi, pe fundalul perspectivei ca politicianul extremist Corneliu Vadim Tudor să ajungă șeful statului. Graţiela Bârlă a fost singura femeie de pe lista cu candidaţi şi a obţinut 0,55 la sută.

Articole similare:

Top